louis.

3.7K 54 8
                                    

Ik werd wakker van de bel beneden. Ik sts met moeite uit bed. Ik heb werkelijk geen idee waarom ik in bed lag. Ik loop naar beneden en zie dat mijn voor deur open staat.

Beneden aangekomen zie ik mijn collega's Liam en Zayn Harry tegen de muur drukken. Ik weet gewoon niet meer wat er gebeurt is. Ik blijf ze eerst asn kijken, tot mijn gedachtens rustig terug komen.

'Jongens laat hem gaan. Hij heeft niets gedaan'. Ik zie dat ze twijfelen, maar hem toch los laten. Harry kijkt ze boos aan. Zal hij weten dat hun er bij waren, toen Marcel zelfmoord pleegde.

'Jongens ik denk dat Harry recht heeft op de waarheid'.

Ze kijken me aan en gaan dan weg. Ik kan niet geloven dat ze het niet durven te vertellen. Harry slaat zn armen van achter om me heen. Zachtjes drukt hij zn lippen in me nek. Ik kan een kreun niet onderdrukken.

Harry ziet niet dat er een traan over me wang glijd. Ik moet over al voor opdraaien. Ik leun tegen Harry aan en geniet nu even van zn aandacht.

Hmmm met mijn kont voel ik dat er iets aan het groeien is. Ik druk mijn kont meer tegen hem aan. Ik hoor Harry naar adem happen. Ik draai me om en keek hem nu aan in zn groene ogen.

Ik bijt op me lip en druk ze daarna op die van Harry. Hij duwt me tegen de muur aan en de zoen word wilder. Ik trek zachtjes aan het haar van Harry. Hij kreunt harder en ik laat gelijk me tong in zn mond.

Onze tongen draaien rondjes om elkaar heen en uiteindelijk wint Harry de leiding.

Gewoon nog een deeltje omdat ik er zin in had.

Gaat Louis ooit het hele verhaal aan Harry vertellen?

Smut With Badcops LsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu