🥥60🥥

2.4K 158 68
                                    

Ne yazıkki her zaman aşk galip gelmiyor.

İhanet duygusu, aşkı darmaduman eder ve onu da ezen bir duygu varsa oda intikamdır.

Masum bir aşk ve çok sevilen insanlar artık gözünüzde karınca kadar bile değildir. Tek ve sağlam güven kırılır ve ufacık bir şey olsa dahi, artık o her şeylerinizi paylaştığınız insanlar birer çöptür.

Jimin'in Jungkook'u affetmesi hiçbir zaman söz konusu değildi. Diğer ficlerin aksine bu aşkın değil, ihanet ve intikamın kitabı olsun istedim. Çünkü her şey aşk değil. Hiçbir şey aşık olunca çözülmüyor. Hatta daha beter olabiliyor. Bu bölümlerde yalnızca Jungkook'un acı çektiğini okudunuz ama bunu yaşıyor olma sebebi de bölümlerde olmayan Jimin'in aldatılması. Ben size Jungkook'un pişmanlığını sundum ve çoğunuz 'tamam yeter cezası bitsin' dediniz. Ancak arka plandaki Jimin'in yoğun hisleri bir süre sonra görmezden gelindi. Detay verilmemiş olması onun daha az üzüldüğü ya da süründüğü anlamına gelmez. 'Aaa tamam çok çektirdim hadi şimdi öpüşelim zaten sana aşıktım ama azıcık üzül istedim' falan... Abi iyi misiniz? 😄

Jungkook onu aldattıktan sonra çıkıp pişmanım demedi. Hatta onu görmezden geldi. Jimin ise sadece intikam istedi. Bu zaman diliminde onu sevmiyordu. Sadece acı çeksin istiyordu. Kısacası Jimin bu hikayede çok gururlu ve kendini daha da ezdirmek istemiyor. Ve Jungkook'un sürünmesini istiyorsa bunu kendi için yapıyor.

Ona kötü davrandı ama Jimin onu kalbinden atamadı falan öyle bir dünya yok bence. Aynı şey Jungkook içinde geçerli. Jimin zamanında çok ağladı ve şimdi diğerleri ağlayacak.

Bunu angst olarak değil de, çok üzülen bir çocuğun mutlu zaferi gibi düşünün. Çünkü Jimin kazandı. Jungkook aşkından acı çekiyor ve Jimin'e yaptığı gibi artık onunda arkadaşları yok.

Herkes her zaman koca yürekli olup birilerini affedemiyor. Hala ondan nefret ettiğini göstermek ya da intikam almaya çalışmak acınası bir hareket değildir. Neden bu kadar acı çekmenizin hesabı sorulmasın?
Bu kabalık ya da bencillik değil. Ve birilerini affetmek aslında hiçte kolay değil. İsterse ölene dek özür dilesin ama herkesin bildiği gibi, kırılan tabağa özür dileyince geri birleşmiyor.

Okuduğunuz bölümlerde Jungkook ne kadar ağladıysa Jimin'de ondan daha fazla ağladı, sadece detalı yazmadım ama bunu dile getirdim. Yani birisi sessizce ağladığında ama diğer taraf bağıra çağıra ne olduğunu isyan ettiğinde, önce gidip sessizi anlamaya çalışın.

İyi alınmış bir intikam, tatmin edici olabilir. Bu dünyada kimse vazgeçilmez değildir. O yüzden acısından öldüğünüz insanları siktir etmeyi ve onları ağlatmayı öğrenin. Bir kerede siz ağlatın. Bu sizi kötü karakter yapmaz.

Saygılar; akrep burcu.

Scorpio√Where stories live. Discover now