9.

143 83 2
                                    

Ahoj!!

Když mi podal ruku, byl jsem neuvěřitelně šťastný. Už tehdy jsem měl pocit, že ho mám opravdu rád. V tichosti jsem je následoval. Došli jsme do pevnosti Stínového řádu. Zed mě vřele přivítal oznámením, že jsem jejich nový člen. Ostatní jen nechápavě hleděli na mou maličkost, avšak přesto si nedělali žádné pochybnosti. Natolik věřili a byli oddáni svému vůdci, že si nedělali, žádné předsudky, a tak mi jen tleskali a usmívali se. 

--------

,,Tak dítě, tohle je tvůj nový domov. Pověz nám své jméno." 

,,Jmenuji se Shieda Kayn." 

,,Já jsem Zed, ale to už nejspíš víš. Protože jsi jeden z nás, budeme tě učit. Jsi velice slibný hoch, tak mě nezklam." 

,,Nikdy tě nezklamu." řekl jsem odhodlaně.

,,Já vím, máš to napsané v očích." usmál jsem se a pohladil ho po vlasech. Byl ještě tak malý a tak odhodlaný, věřil jsem mu. 

--------

Opravdu jsem neměl v úmyslu zklamat. Také jsem předpokládal, že přijetí nebude jen tak. Určitě se budu muset podrobit nějakým zkouškám, abych dokázal svou oddanost a to, že nejsem Noxijec ale Ionian. Byl to pro mě nový začátek života a já se rozhodl využít ho tak, jak Zed chtěl. Stal se mým vzorem a vlastně vším. Dal mi domov, rodinu a důvod, proč bojovat. Ne jako zbytečné krveprolití kvůli vyšší moci, co si vždy přáli Noxijci. Tentokrát to byly boje, abych uchránil svou rodinu a nový domov. 

Pokračování příště...

Vraždící stín Kayn - POZASTAVENO NA DOBU NEURČITOU!Where stories live. Discover now