7.

127 82 4
                                    

Ahoj!!

Ostatní si jich sotva všiml, což byla jejich hlavní chyba. Byli natolik namyšlený, že přestali sledovat okolí a ošklivě se jim to vymstilo. Pýcha předchází pád. Strhl se boj, který ovšem neměl zrovna dlouhého trvání. Byl to ještě kratší boj než můj první. Jenže v tomto boji jsem nefiguroval já. Byl jsem spíš obecenstvo a přede mnou se konalo představení. 

Avšak jediná osoba, která mě zaujala nejvíc, byl jejich vůdce Zed. Jakoby to pro něj byl jen tanec mezi ostřím. Perfektně se všemu vyhnul a i přes jeho zvláštní masku jsem spatřil úsměv pobavení. Zrovna bojoval s naším vůdcem. Chvíli ho jen škádlil a zajímal se o jejich záměr. 

,,Vy a že neznáte slitování? Dnes to bude ale jiné. Nevím, proč jste přišli do naší země. Možná jsme podle vás slabí a nezasloužíme si žít, ale my se zase nevzdáváme a bojujeme až do konce."

,,Co mi může někdo jako ty udělat?" pobaveně se optal.

,,Připravit tě o život mrknutím oka." řekl a najednou stál za kapitínem a otří mu držel u krku. ,,Víš, občas také nemám slitování. Může si přijít tolik Noxijců, kolik chce, ale já a Stínový řád bude bojovat dál." odhodlaně řekl a ukončil jeho život. Tím hlavní představení skončilo a mě zamrazilo v zádech. 

Pokračování příště...

Vraždící stín Kayn - POZASTAVENO NA DOBU NEURČITOU!حيث تعيش القصص. اكتشف الآن