1.

188 83 11
                                    

Ahoj!!

Existovala země, jenž nesla jméno Noxus. Nebyla to jen tak ledajaká země. Tohle byla země, která se ničemu nepříčila...která neustále napadala ty druhé a nebála se nikoho. 

Lidem, jež vedli tuto zemi bylo vše lhostejné...bylo jim jedno jestli pro výhru obětují i pár vlastních kvůli špinavým trikům, které zničí víc těch druhých. Nejen to...byli schopni vlastní lidi přetvořit v monstra, používat zakázanou magii, vyslat do boje i ty nejmladší a nejnevinnější...ano i děti. Chladnokrevný Noxus, jenž neměl s nikým slitování.

A proč vám to vlastně vyprávím? Protože takhle začal i můj příběh.

Jmenuji se Shieda Kayn. Jak už vám došlo, narodil jsem se v Noxu. Nepamatuji si, jestli jsem měl matku či otce nebo jestli jsem byl sirotek. Noxijští vojáci mě odvedli za účelem ze mě udělat vojáka. Nebylo mi ani deset let. 

Dozvěděl jsem se, že nejsem sám. Mnoho dalších v mém věku odvedli též. Netušil jsem, co se od nás očekává a už vůbec jsem netušil, jak bychom jim my děti mohli pomoci ve válce. Tehdy jsem ještě nevěděl, jak je naše země krutá a co s lidmi dělá. Také se zdálo, že žádné vysvětlení nás nečeká. Museli jsme rovnou vyrazit na určené místo. 

Pokračování příště...

Vraždící stín Kayn - POZASTAVENO NA DOBU NEURČITOU!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz