Kapitola 19

119 12 6
                                    

Z pohledu Elišky:

,,No, jelikož jsme se dozvěděli včera odpoledne, že k nám přijedete, tak ještě nejsou připravený....," řekl nějak až moc v klidu. ,,..., takže jsou tu dvě možnosti. Buď budete vedle někoho spát a nebo budete spát tady na té pohovce a támhle je pak druhá," mluvil pořád Ayato a ukázal na trochu vzdálenou pohovku.

Kou ke mně přišel a nabídnul mi, že vedle něho můžu spát. Koukla jsem na Terku a ta přikývla na souhlas, když jsem se koukla pořádně na ní, tak u ní stál Laito a taky se jí na to ptal. Já jsem tedy na to Kouovi kývla. Viděla jsem, jak někam Laito vede Terku. Kou mě pak chytil za zápěstí a šel se mnou do jeho pokoje. Tam mě pustil a řekl mi, že se jde osprchovat, tak abych se zatím převlíkla. Když odešel, tak jsem se převlíkla a čekala až vyjde z koupelny. Poté když vyšel, tak jsem si šla vyčistit zuby. A pak jsem si šla lehnou. Kou už ležel na posteli a koukal se na mě.

,,Co je?" zeptala jsem se ho.

,,To pyžámko ti moc sluší," řekl já se na mé bílé pyžámko s kočičkami koukla a pak šla si lehnout.

Šla jsem si teda vedle něho lehnout, bohužel jsme se museli dělit o jednu deku. Zachumlala jsem se do deky a byla otočná zády k němu, ale on se ke mě po chvilce přiblížil a jednu ruku dal kolem mého pasu.

,,Koue, co to děláš? Chci spát!" optala jsem se ho, úplně jsem za svými zády cítila jak se usmál.

,,Prosím, buď můj plyšový méďa," pověděl a já trošku na něho zavrčela.

,,Fajn, tak jen pro dnešek," řekla jsem.

Otočila jsem se k němu, objímala ho a měla jsem jeho hlavu položenou na mém rameni. Takže kdyby byl fakt upír, tak má teď dobrou možnost se zakousnout. Zklidnila jsem svůj dech a dělala, že spím, cítila jsem jak se přiblížil k němu krku a čuchnul si k němu.

,,Hmm, voní tak sladce. Nevím jak dlouho se dokážu ještě ovládat, ale jak to vypadá tak dlouho ne," zašeptal potichu sám sobě.

A já ho v tu chvíli chtěla pustit a utíkat pryč, ale pak jsem si řekla, že si myslí že spím, takže to pak řeknu Terce. Pak si mě přitáhnul blíž k sobě a já v jeho objetí usnula.


Z pohledu Terky:
Šla jsem s Laitem do jeho pokoje.

Zabrala jsem si koupelnu a šla se jenom převlíknou a vyčistit si zuby. Když jsem pak přišla zpět do pokoje, tak se rozvaloval přes celou postel. Naštěstí už byl převlečený.

,,Emm..., Laito? Kde budu spát?" zeptala jsem se ho.

,,Přece vedle mě," řekl mi.

Tak jsem se vydala k posteli a lehla si a přikryla jsem se a bohužel i jeho. Jenom se nad tím uchechtl a nic neříkal. Po chvilce jsem usla. Asi tak v jednu ráno jsem se vzbudila, tentokrát jsme vedle sebe leželi furt normálně.

Nemohla jsem usnout, tak jsem vstala opatrně, tak abych ho nevzbudila a šla k oknu. No spíše k balkónu, co byl v pokoji. Otevřela jsem ho opatrně a vyšla ven. Šla jsem k zábradlí a nadechla se studeného vánku a při tom jsem se zadívala na měsíc. Blíží se úplněk a já s Eliškou nebudeme spát, protože Elišce vadí měsíční svit, buď se probouzí nebo skoro vůbec nespí. A já ji v tom to jiném místě nenechám samotnou.

Tak mě napadlo, když má tady notebook, tak by jsme se mohli koukat na nějaké filmy, ale asi to řekneme ostatním. Aby to věděli, že budem trochu ponocovat. Po chvilce koukání na měsíc jsem zavřela okno a šla si zpět lehnout k Laitovi. Po chvilce jsem usnula.



Tak jo touž by pro dnešek stačilo.

Takže... Pokračování příště. 😁😁

Jak se máte? Co škola? Neotravují vás upíři?

Diabolik lovers v našem světě 1. ✔️Where stories live. Discover now