IX

631 74 101
                                    

" ...Ne yapacağız? "

" Bilmiyorum. Noona hala telefonunu açmıyor mu? "

" Açmıyor. "

Taehyung iç çekti. Jimin'le kendi odasında dikiliyorlar, yatağın köşesinde Kumamon yastığına sarılarak ve mırlayarak uyuyan, herhangi bir reflekste kulakları ya da kuyruğu hafifçe hareket eden Yoongi'yi izliyorlardı. Taehyung gece onun için koltukta yatmıştı. Yine de o kadar sevimliydi ki, buna değerdi.

" O kadar tuhaf ki. " diye mırıldandı Jimin. " Her şey bir şaka gibi. "

" Kesinlikle. "

" Acaba neden noona bize olanları söylemedi? "

" Belki de korkuyordu. "

" Neyden? "

Taehyung cevap veremeden köpek havlama sesiyle muhabbetlerine ara vermek zorunda kaldılar. Yoongi'nin dün getirdiği köpek, bir karış boyuna bakmadan havlayarak odaya girdi ve yatağa doğru atıldı. Aşırı iyi refleksleriyle hemencecik uyanan Yoongi uzaklaşmak isterken dengesini kaybedip yataktan yere devrildi, tabii, bu sefer dört ayak üstünde değil.

Her şey o kadar hızlı gelişmişti ki, odadaki iki insan ayak uyduramadılar.

" Yoongi! " diye bağırdılar ikisi de aynı anda. Yoongi battaniyesine dolanmış bir şekilde oturmaya çalışırken neler olduğunu anlamamış ve uykulu bir şekilde etrafına bakınıyordu.

" Yoongi, iyi misin? "

Yoongi onlara baktı, uykulu gözleri yeni yeni açılırken derince esnedi ve ortaya çıkan minik dişleri ve kediliğinden kalan sivri köpek dişleri görününce Jimin ve Taehyung neredeyse onu orada yiyecekti.

Ama onun yerine Yoongi, Taehyung'u yedi. Kahvaltıda pişirdikleri sucuğu çok sevince onu beslemek isteyen Taehyung'u yanlışlıkla ısırmıştı ve Taehyung aslında o köpek dişlerinin ne kadar sivri olabileceğini fark ettiğinde, Yoongi çoktan defalarca özür dilemişti.

" Yoongi, sen hep bizde kal. " dedi Jimin, belki de sadece tepkisini ölçmek için.

Yoongi ona baktı ve ufak bir çocuk gibi yemeye devam etti, onu umursamadı.

" Yoongi~ "

" Chanjin de gelecek mi? "

" Chanjin gelmesin. Chanjin kötü. "

" Kötü değil.~ "

" Chanjin sana hiç böyle şeyler yapıyor mu? " dedi Jimin, ekmeğin üzerine çikolata sürüp şekerleme serptiğinde. " Bak ben yapıyorum. "

Elindeki şeyi gördüğünde Yoongi'nin gözleri öyle bir parladı ki elinden çekip alması birkaç saniyesini aldı. Üzerindeki şekerlemelerin ne olduğunu fark ettikten sonra ağzına sokuşturdu, Jimin güldü.

" Ben mi Chanjin mi? "

" Chanjin. "

" Ama ekmeğimi yiyorsun ya! " dedi Jimin mızıklanarak. Ardından Yoongi ona baktı, ağzı çikolatayla lekelenmişti.

Ve Jimin'in elini alıp ekmeğin geri kalanını avcuna yapıştırdı.

" Chanjin. "

Taehyung onun bu hareketine üç dakika boyunca güldü.

" Birazdan Jungkook gelecek. İstediğin her şeyi alacak sana. " dedi, Yoongi'ye bakarken. Jungkook gelmeden markete uğrayacağını söylemişti ve Yoongi de telefonda konuşurlarken arkada bağırarak bir alışveriş listesi hazırlamıştı: Jelibon, gofret, bir de çilekli jelibon ve bulabilirse Chanjin.

CAT BUSINESS || min yoongiWhere stories live. Discover now