hoofdstuk 5

632 22 2
                                    

P.o.v klaus:

Zoek alles over haar uit, beveelde klaus. Waar ze woont,haar achtergrond,familie.. . Ik wil alles weten. Wie is dat meisje?

Kol kwam binnenstappen, en keek chagerijnig. Waarom zo boos broertje?,afspraakje niet gelukt? Zei ik lachend. Ik wil wraak,doe je mee? Zei hij bloeddorstig. Wraak pogingen zijn bijna altijd interresant, antwoordde ik. Maar wat is de reden hierachter? Vroeg ik  Er is een nieuw meisje in het dorp. , zei hij. Ze heeft me vernederd,Mij! Een originele! Schreeuwde hij woest. Een meisje? Vroeg ik. Hoe ziet ze eruit? Rood haar, bruine ogen, halflange lengte,... somde hij op. Ik weet al over wie je het hebt, zei ik.

P.o.v thirsa:
Mijn maag knorde, en ik voelde me slapjes. Ik kan het nu echt niet meer uitstellen, ik moet gaan jagen..

Ik liep de deur uit, richting het bos(ik voedt me met dieren.), en ik maakte me onzichtbaar met een spreuk. Ik was aan het wachten ,toen er een hert voorbij schoot. Die is voor mij! Ik schoot er op af en pakte het hert beet. Ik zoog het hert leeg en verstopte het onder bladeren en takken. nu hoef ik me gelukkig een hele tijd niet meer te voeden.

Toen ik bijna het bos uitkwam maakte ik mezelf weer zichtbaar en liep naar huis.

Toen ik bijna thuiskwam, kwam ik klaus tegen. O nee he!, dacht ik bij mezelf. Ga toch weg! Hey olivia!Riep hij.Wat doe jij hier alleen op straat ?je weet nooit wat hier rondloopt. Heel flauw. Ik redt me wel,zei ik vijandig terug. Dat weet ik nog niet zo zeker, zei hij. Maar dat wilde ik niet vragen. Wat is je naam,zei hij ,terwijl hij in mijn ogen keek.hij gebruikt dwang! olivia,antwoordt ik. Achternaam? Ik verzin gewoon een achternaam. Bellfield.Wat ben je? Een scholier.(hij mag niks weten!) ben je bovennatuurlijk? Nee .Waarom ben je hier komen wonen? Ik miste mijn oma.Wat is er gebeurt met je ouders? ik wilde ze niet meer zien.waarom? Familie problemen. Bedankt voor de informatie, zei hij. Je herrinert je hier niets meer van.(natuurlijk wel) , en hij verdween.ik keek (nep)verbaasd op en begon naar huis te lopen.

wraak (Discontinued)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu