Hoofdstuk 13

605 17 4
                                    

"Dus ze is alle drie?" Bonnie vraagt ongelovig, toen iedereen bij elkaar was gebracht om het plan te bespreken. Of in ieder geval Thirsa op dit moment."Yep" Damon antwoordt. " Maakt dat haar dan een hybrid, net als Klaus?" Elena vraagt,alsof ze het niet kan geloven. "Technisch gezien is ze dan een trybrid,geloof ik" oppert Damon. Thirsa raakt geïrriteerd en begint zich ook in het gesprek te mengen,waar ze eerst afzijdig van bleef." 'Ze' is hier, ik zou het fijn vinden als je niet over me praat alsof ik hier niet recht voor jullie neus sta". "Ook ben ik geen hybrid, aangezien ik 3 soorten ben en niet twee". "En van een 'trybrid' heb ik nog nooit gehoord" voegt ze er nog aan toe. "Ouch,rooie slaat van haar af" "of klauwt , ligt eraan of je in een harige bui bent of niet"Damon zegt gehumeurd.Dan trekt hij een serieus gezicht."Wat zijn je ouders?" Damon vraagde haar."Mijn moeder was een heks,net zoals mijn grootmoeder en haar moeder voor haar"ze noemde haar vader expres niet."En je vader?" Vroeg hij.Dat heeft dus niet gewerkt."Hij ging dood toen ik een kind was... Ik heb geen idee wat hij kan zijn" zei ze kortaf.Het was een gevoelig onderwerp voor haar.
"Je zei 'was' "Stefan mengde zich in het gesprek."Wat?" Aniyah vroeg,niet begrijpend waar hij het over heeft.
"Toen je je moeder noemde,zei je 'was' "verduidelijkte hij.Iedereen keek nu met afwachtende ogen naar haar."Ze was vermoordt een paar weken terug"."Ik denk dat je wel kan raden door wie".Thirsa negeert de blikken gevuld met medelijden."Heeft iemand nog een plan,of niet?" Vraagt ze met één opgetrokken wenkbrauw.
"We gaan ze linken aan elkaar"Bonnie begint." Één dood is dus gelijk aan allemaal dood"Damon voegt eraan toe."Een simpele rekensom,denk je niet?".
"Hoe?" Thirsa gelooft er niet zomaar in."Er komt binnenkort een bal,ter ere van hun niet zo dode mammie" Damon zei terwijl hij wat scotch inschonk.Totaal gepast en begrijpelijk als je het haar vroeg.De anderen waren er niet zo enthousiast over.Ze keken naar Damon met opgetrokken wenkbrauwen en blikken die zeggen 'serieus?'."Zij linkt de Originals aan elkaar met elena's hulp"Stefan nam over."Niet dat ik daar erg blij mee ben". Hij hield zijn mond na een dodelijke blik van Elena zijn kant op werd geworpen."Vermoordt ze haar eigen kinderen?!" Thirsa riep uit verontwaardigd."Yup" Damon antwoordde."En ik dacht dat ik moeder problemen had" mompelde Damon terwijl hij een grote slok nam om de herinneringen te verdringen.
"Het idee is dat ik bij Esther geraak zonder dat de Originals erachterkomen" Elena sprak voor de eerste keer deze middag."Daar kan jij van pas komen". " Je bedoeld dat ik moet helpen om ze af te leiden?" Thirsa vraagt in zeker te zijn."Inderdaad".
"Oké,wie gaat Klaus afleiden?"
Iedereen keek gelijk naar Caroline.
"Wat?" Vroeg ze toen iedereen haar aankeek."Nee!" Riep ze gelijk uit."Geen denken aan!"
"Kom nou!" Elena zei."Jij bent diegene waar Klaus om geeft"."Hij heeft je zelfs gevraagd om een dans voor hem te bewaren".Een lichte blos kwam op haar wangen."Hij heeft Tyler's leven verwoest!"
"Caroline..." Elena zuchtte. Een smekende blik kwam in haar ogen."Alsjeblieft".Caroline's blik verzacht."Goed" zei ze zachtjes."Maar denk maar niet dat ik hier plezier aan beleef".
"Nu dat geregeld is" Stefan kuchtte."En rebekah gaat met Matt, en Finn is met Sage... zo dat is ook al geregeld."Kol en Elijah blijven over"."Ik let wel op ze" Thirsa biedde aan."Weet je het zeker?" Stefan vroeg."Nee,maar wat voor keus hebben we dan?"

Het Mikaelson bal:

"Wauw!" Caroline lachtte naar haar."Je ziet er erg mooi uit"."Jij ook,Caroline" Thirsa complimenteerde haar terug.Het was lastig om een goede jurk te vinden voor vanavond,maar ze moet zeggen dat ze niet teleurgesteld is.De jurk is lichtblauw,en op het lijfje is een zilver patroon geborduurd.De onderkant is bedekt met een subtiele laag met blauwe veren.

De onderkant is bedekt met een subtiele laag met blauwe veren

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

"Ik zie Klaus" fluisterde ze naar haar."Succes" fluisterde Thirsa voordat Caroline op weg was naar Klaus.Zijzelf keek ook al rond en vond Kol bij de burgemeester en Damon.Elijah was spoorloos.Ze keek naar links en naar rechts,maar hij was nog steeds niet gevonden.Zuchtend focuste ze op Kol,de missie al half mislukt.Ingespannen luisterde ze naar het gesprek van Damon en Kol.Nouja,een gesprek zou ik het niet echt noemen.Eerder een vernedering voor Damon.Thirsa kon een glimlach niet onderdrukken.Kort daarna liep Damon weg.Toen hij haar in het oog kreeg,gebaarde hij met zijn hoofd naar kol.Het was nu mijn beurt.

Ze nam een champagne glas van een van de obers en liep richting kol.Toen ze bijna recht voor hem stond,botste ze tegen hem op.Al het vloeistof dat in haar glas zat is gemorst op het pak van Kol Mikaelson.Snel zette ze grote ogen op van ongeloof."O mijn god!" Riep ze uit verschrikt."Het spijt me verschikkelijk!". Eerst was hij geïrriteerd,maar vervangde het snel met een geamuseerde blik toen hij haar zag stuntelen."Geeft niks,love" zei hij terwijl hij kalm met een servet over zijn pak wreef."Met wie heb ik het genoegen?" Vroeg hij haar met een charmante glimlach."Tessa" antwoordde ze met een glimlach van haarzelf."En wie bent u?"
"Kol Mikaelson,aangenaam" hij pakte haar hand en gaf er een lichte kus op.Voordat hun gesprek kon voortgaan,liep Esther de trap op gevolgd door de rest van de familie."Excuseer me" Kol zei voordat ook hij de trap op liep.Er werd gesproken over hun familie,en snel werd de wals genoemd.Dan lopen ze weer de trap af,waarschijnlijk om een danspartner te vinden.Kol liep recht op haar af."Ik denk dat je me op zijn minst een dans ben verschuldigd"hij stak zijn hand naar haar uit.Arrogante klootzak."Maar natuurlijk" ze gaf hem een glimlach voordat ze zijn hand accepteerde.
De dans begon gelijk wanneer ze in de correcte plaats stonden."Je ziet er wonderschoon uit".hij zei tegen haar wanneer de dans op gang was."Je ziet er zelf ook niet zo slecht uit" antwoordde ze."Niet zo slecht?" herhaalde hij."Ouch".
Ze lachte geforceerd.Hopelijk merkte hij er niks van."Vertel me wat over jezelf,Kol Mikaelson".
Hij keek haar aan met één opgetrokken wenkbrauw."En waarom zou ik dat doen?"
"We kunnen ook helemaal niet praten,als je dat liever wilt?" Stelde ze voor."Ook al zou ik dat als een belediging kunnen opvatten".Nu was het haar beurt om hem aan te kijken met een opgetrokken wenkbrauw.Hij zuchtte en keek haar speels aan."Goed" antwoordde hij."Wat wil je weten?'
"We beginnen wel met iets simpels"."Wat is je lievelingskleur?"
Hij keek haar even ongelovig aan,maar antwoordde wel."Rood".Voordat ze kon reageren,wisselde ze van partner.Nu keek ze recht in de ogen van Elijah Mikaelson."Ik zag je praten met mijn broer"vertelde hij haar.Hij keek haar met onderzoekende ogen aan."Als ik jou was zou ik uit zijn buurt blijven,hij is slecht nieuws"."Waarom vertel je me dit?" Vroeg Thirsa met nieuwsgierige ogen."Omdat iedereen die met hem associeert gekwetst wordt". "Je ziet er uit als een goed iemand,ik zou je niet graag zien als zijn volgende slachtoffer"."Dankjewel voor de waarschuwing" Zei ze tegen Elijah."Maar ik kan voor mezelf zorgen".Na dat te hebben gezegd werd ze weer rondgedraaid.Dit keer was het een onbekende.Ze zag Elena wegglippen van de dans terwijl niemand op haar lette.Ze glimlachte voldaan.Dat is ook weer voor elkaar.Aan het einde van de dans zag ze Damon bezorgd rond aan het kijken.Toen hij haar zag knikte ze.Hij begreep het gelukkig.Haar deel van de avond zat erop,dus ze zei vaarwel tegen een paar mensen en was van plan naar huis te gaan."Je hebt me nooit jouw lievelingskleur verteld" hoorde Thirsa ineens achter haar.Toen ze omdraaide zag ze Kol staan."Zwart" zei ze tegen hem met een geforceerde glimlach voordat ze zich door de deur haastte.
Ze had echt geen zin meer om met Kol te spreken.Of een Mikaelson in het geheel.Man,is zij blij dat deze nacht voor haar voorbij is.

Sorry voor het lange wachten!
Het volgende deel komt er zo snel mogelijk aan.

wraak (Discontinued)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum