hoofdstuk 2

751 24 0
                                    

Beep..beep...beep..beep. . Met een zucht zet ik de wekker uit en kleed ik me aan. Ik loop naar beneden en ik zie oma ontbijt maken. Hoi oma , zei ik. Goedemorgen ,antwoorde mijn oma terug. Lekker geslapen? Geweldig, zei ik glimlachend.

we zaten te eten toen oma zei, thirsa... ik weet dat je het moeilijk hebt maar ik hoop dat je het fijn gaat vinden hier. Tuurlijk oma, zei ik glimlachend, bij jou heb ik het altijd fijn, alleen.. ik mis mama heel erg. Zei ik er verdrietig achteraan. Natuurlijk lieverd, zei oma meelevend.

ga nu maar naar school anders kom je nog te laat. Dankje oma, voor je begrip , zei ik. Ik pakte mijn tas . Doei!Tot vanmidag  riep ik en liep de deur uit.

Toen ik op school kwam, ging ik naar de receptie, vragend naar mijn kluissleutel en rooster. Sorry , maar ik denk dat we een probleem hebben,zei de receptioniste. Wat voor probleem, vroeg ik argwanend. Ik heb nog niet al je papieren ben ik bang, zei ze terug. Ik keek haar in de ogen en zei:je hebt wel alle papieren. Ik heb wel alle papieren, zei ze wazig . Je vergeet dat ik dit heb gezegt. Ik vergeet dat je dit hebt gezegt. Die overtuigingskracht is echt handig! , dacht ik bij mezelf. Ik liep weg, terwijl de vrouw me verwarrend na staarde.

Ik liep de klas in en ging zitten. De rest kwam ook binnen en ik staarde naar de deur terwijl de leerlingen binnenkwamen. Er kwam ook een meisje met blond krullend haar binnen, vampier , dacht ik. Naast haar liepen twee meisjes, de een had donker stijl haar en een lichte bruine huid, ook een vampier, dacht ik. En het andere meisje had bruin haar en een net iets donkerdere huid dan het tweede meisje. Heks. Ze liepen lachend naar binnen en gingen zitten. Daarna kwam er een jongen binnen, hybride.Daarna kwam er ook nog een jongen binnen met licht haar, vampier. hij ging ook zitten , achter het tweede meisje. Met mijn supergehoor luisterde ik ze af. Elena... zei de blonde jongen. Je kan niet zo makkelijk damon overtuigen klaus niet doden. Zeg gewoon dat het niet zeker is dat we van zijn bloedlijn afkomen. Wacht even ! Klaus! Dacht ik ongelovig. En tyler sterft dan zeker, want hij komt van de bloedlijn van klaus, Zei het blonde meisje.in iedergeval tot we zeker zijn dat klaus niet onze bloedlijn heeft gecrïeerd. En tot we een manier vinden dat tyler niet doodgaat door klaus,, voegde het blonde meisje toe. Sorry caroline , ik weet niet of damon daar in meegaat, zei de blonde jongen. Overtuig hem dan, stefan, zuchtte caroline. Ik zal mijn best doen ,antwoorde hij terug

Ik luisterde nog verder ,maar al gauw ging het over een ander onderwerp en werdt het niet meer interesant dus luisterde ik weer naar de leraar die inmidels was begonnen. Toen de bel ging pakte ik mijn spullen en liep met mijn tas over mijn rug de deur door. Uit alle haast liep ik tegen stefan op. Sorry , mompelde ik verontschuldigend en pakte ik mijn gevallen spullen van de vloer. Nee, mijn fout, sorry, zei hij. Ik liep te snel. Maakt niet uit, zei ik terug. Toen ik weer opstond stond hij nog steeds voor me. Ik ben stefan, en jij bent vast nieuw, ik heb je hier nog nooit eerder gezien. Nee, dat klopt, ik woon nu hier bij mijn oma. Zei ik. Hoe heet je eigenlijk ? Vroeg hij. Olivia ,zei ik. ik ben stefan, antwoordde hij terug. Ik zie je later weer, zei ik. Doei. En toen liep ik weg ,op zoek naar mijn kluisje. Hij riep nog doei terug , en ik riep doei terug. En toen begon de speurtocht naar mijn kluisje.

wraak (Discontinued)Where stories live. Discover now