hoofdstuk 3

680 22 0
                                    

172,...173..., . Hier is het! 174. Ik stak mijn sleutel in het slot en gelukkig, hij paste. Ik stopte mijn onnodige spullen in mijn kluisje, en liep verder , opzoek naar de volgende les.

In de volgende les zag ik ze weer zitten en stefan zwaaide naar me, ik zwaaide terug en ging zelf ook snel zitten , want de leraar kwam eraan.

Stefan p.o.v:

Ik zag olivia naar binnen lopen en ik zwaaide naar haar. Verbaasd zwaaide ze terug, en ging snel zitten.Wie is dat? Fluisterde caroline naar mij. Olivia, fluisterde ik terug. Ze woont hier sinds kort. Wat doet ze hier? Vraagt ze. Ze is bij haar oma komen wonen,zei ik terug. Wie is haar oma dan? Fluisterde ze. Geen idee, antwoordde ik terug.

Thirsa p.o.v:

ik zag stefan en caroline fluisteren, dus ik zette mijn gehoor aan en luisterde mee. Wie is dat? Hoorde ik caroline fluisteren. olivia,antwoorde hij terug. Ze woont hier sinds kort. Wat doet ze hier? vroeg ze. Ze is bij haar oma gaan wonen, antwoordde hij terug. Wie is haar oma dan? Fluisterde ze nog als laatst. Geen idee antwoorde stefan terug. Waarom is ze zo nieuwsgierig over mij? Ik moet oppassen dat ze niet ontdekken wat ik ben. Dacht ik. Ik moet voorzichtiger zijn. Vooral als ik me moet voeden. Gelukkig kan ik langer dan de gemiddelde vampier zonder bloed, dan hoef ik me ook minder te voeden.

Na school was ik op weg naar de grill( blijkbaar een soort van cafe of restaurant) toen ik hem zag lopen, klaus! Meteen kwam mijn woede weer naar buiten, en moest me inhouden hem niet verrot te schoppen. Dat was misschien niet zo' n slimme keus. Hij is tenslotte een originele vampier .Maar dat betekent toch niet dat hij geen ' ongelukje' mocht krijgen? Ik glimlachte bij het idee. Ik fluisterde' animo paralitis cupofora' en richte me op klaus. hij kreunde en viel bijna op de grond van de pijn. ik liep blij verder. Ik wandelde de grill binnen, en liep naar de bar. Ik bestelde een cola, en ging zitten. Wat is mijn doel? Dacht ik. klaus vermoorden! Hoe ga ik het aanpakken om klaus te vermoorden? Zo veel mogelijkheden. Het liefst laat ik hem lijden. Hard lijden! wraak plannen te bedenken? Hoor ik naast me. vampier,dacht ik.Ik kijk naast me en zie een gezicht van een donker harige jongeman mij aan kijken. Hoezo? Vroeg ik. Nou ,je keek alsof iemand je hele voorraadkast met wijn heeft gestolen, zei hij. Ik zou niet blij zijn als ik hem was. Ik ben trouwens damon. Ik ben olivia , zei ik. Damon? De broer van stefan? Vroeg ik. Ja, zei hij verrast. Ken jij mijn broerje? Zo'n beetje, antwoordde ik. Ik zit bij hem op school. Ik heb je hier nog nooit eerder gezien, zei damon. Dat klopt, antwoordde ik. Ik woon sinds kort bij mijn oma. waarom ben je hier naartoe verhuist? Vroeg hij.ookal zo nieuwsgierig... Ik miste mijn oma.Ik moet nu echt naar huis, zei ik vlug. Doei!. Doei, zei damon terug.

Ik liep naar huis en kwam binnen.waar was je? Vroeg oma. Ik was even naar de grill gegaan, en heb damon ontmoet. Damon salvatore? Ik denk het.. zei ik. Je hebt hem toch niks verteld? Vraagt mijn oma. Nee oma, zei ik. Hij was alleen nieuwsgierig wat ik hier deed. Ik vertelde hem dat ik bij mij oma woonde. dat is het enige wat ik hem verteld heb. Niks over papa. Ok , zei mijn oma gerustgesteld. Ik ga nu naar boven als je het niet erg vindt. Zei ik. Nee hoor, zei ze. Ga maar. Ik ging naar boven, en deed mijn pyama aan. Ik ging in bed liggen, en viel langzaam in slaap

wraak (Discontinued)Where stories live. Discover now