5. Bölüm : Kıskançlık

1.8K 111 92
                                    

Bölümde bir sorun oluşmuş yazdıklarımın hepsini yayınlamamış şu an çok sinirliyim*

Günlerdir Mina'yı görmüyordum okula gelmiyordu son yaptığı şeyden sonra ona mesaj atmamıştım aramıyordum da ona çok kırgındım sadece ama onu merak etmeye başlamıştım. BU yüzden okul çıkışı onların evine gidecektim. Onunla karşılaşmak nasıl olurdu bilmiyorum ya da onunla karşılaşmaya hazır mıydım bunu da bilmiyordum ama onu merak ediyordum işte bana ne yaparsa yapsın ne kadar kırsa da kırsın her zaman onu düşünüyordum işte.

Son derse girmiştik ben her 5dk da bir saatte bakıyordum zil çaldığın da gidebildiğim en hızlı şekilde Mina'nın evine gidecektim onu nasıl bir halde bulacağımı bilmiyordum. Ona mesaj atsam mı diye düşünüyordum ya da habersiz mi gitsem diye fakat atsam göreceğini pek düşünmüyordum çünkü ne instagram da aktifti ya da diğer sosyal ağlarda hiç bir şekilde bir şey paylaşmıyordu ya da başka şeyler. 

Dersin bitmesine az kalmıştı ve öğretmen toparlanmamıza izin vermişti hızlı bir şekilde eşyalarımı çıkarttım ve sabırla zilin çalmasını bekledim. Neden bu kadar aceleci davrandığımı bilmiyordum. Onu göreceğim için heyecanlı mıydım? Evet. Onu merak mı ediyordum? Hem de çok peki onu gerçekten görmeye hazır mıydım? Bilmiyordum. 

Acaba geçen gün ona dediklerimle kalbini kırmış olabilir miydim? Ama neden kırılsın ki? Gözlerimi yere dikmiş düşüncelerimin için de kaybolmuştum ben hala bazı şeylere cevap ararken zil çalmıştı. Çantamı sırtıma alıp  sınıftan hızlıca çıkmıştım. Gördüğüm arkadaşlarıma iyi günler derken kimse ile muhabbet etmeden okuldan çıkmıştım. 

Mina'nın evine doğru yürürken kafam hala bulanıktı, düşüncelerim birbirine karışmıştı. Umarım Mina iyidir. Düşüncelerimden kurtulmak için kulaklıklarımı taktım en azından düşüncelerimi birazcık olsun susturmak istedim. Eve yaklaştıkça stresim artıyordu hala geç değilken kaçsa mıydım acaba? Hayır olmaz bu kadar yaklaşmışken. 

Evin önüne geldiğim de derin bir nefes aldım. Mina zengindi onun bir odası bizim ev kadardı tamam biz de fakir değildik ortanın biraz üzerinde bir aylık gelirimiz vardı ama onlar çok zengindi babasının hastanesi vardı ve annesinde dünyaca ünlü tanınan bir avukattı. Kız resmen şato da yaşıyor. 

Büyük bahçe kapısından içeri girdim güvenlik beni tanıyordu bu yüzden onların evine rahatça girebiliyordum. Bahçeleri dışarıdan göründüğünden daha da büyüktü ve evin arka tarafın da büyük bir havuz vardı. Mina ailesi yurt dışına çıktığın da havuz partisi verirdi onu tanımayan ya da sevmeyen herkes sırf bu ev için Mina'nın verdiği partilere katılırdı. Mina bunu önemsemezdi .

Evleri gerçekten büyüktü ve evin en üst katı sadece Mina'ya aitti odaları ona aitti istediği gibi düzenlerdi bir tane oyun odası vardı en yakın arkadaşlarımızla buraya gelip oyun oynardık. çoğunlukla Xbox oynardık bazı akşamlar korku oyunları. Bir tane odası ise sinema odasıydı, normal sinemalardan daha rahat koltuklar daha büyük bir ekran ve güzel donatılmış bir ses sistemi. Daha bir sürü odası vardı bir tanesi hariç hepsine girmiştim o bir oda her zaman kilitliydi ne beni ne başkasını o odaya alırdı. 

Üst kata çıkıp ona aradım bütün odalara tek tek baktım ara da adını seslendim ama bir cevap yoku en son kilitli odaya ilerledim ilk önce bir kaç kere tıklayıp bekledim gene cevap yoktu girmeyi denediğim de ise her zamanki gibi odaya kilitliydi. 

Mina'ların bodrum katında şarap mahseni vardı belki onu orada bulabilirdim. Bodrumlar beni hep korkutmuştur fakat Mina'ların bodrum katı ayrı bir ev gibiydi. Mahsenin kapısına geldiğim de içeride takırtılar duydum Mina burada olmalıydı gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım ve içeri girdim. 

I Wanna Be Your Girlfriend┇MichaengHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin