15.

67 6 0
                                    

Nevím kolik mohlo být hodin když někdo zaklepal na dveře. Rozhlédla jsem se kolem sebe a uviděla jsem nahého Liam který vyskočil z postele a rychle se zakryl nějakou dekou a šel otevřít. Když otevíral dveře uvědomila jsem si že jsem taky nahá. Pořádně jsem se přikryla peřinou. Do místnosti vstoupil Ethan s nějakým klukem. Mohl být tak přibližně stejně starý jako Liam a Ethan. Možná o něco starší. Měl tmavou a svalnatou postavu.    "Ethane, Luku co tu děláte?"    . Zeptal se Liam překvapeně.    "Někdo mi hodil do okna tenhle dopis. Je na něm napsáno Liam"   . Řekl Etha a podal Liamovi obálku. Liam obálku roztrhl a začal nahlas číst:

Milí Liam 

Věřím že máš něco co mi po právu patří. Mojí snoubenku. To vaše zasnoubení na mě udělalo dojem ale bohužel pro tebe jsem si o její ruku řekl před několika lety takže mám přednostní právo. Když jsem zjistil kdo doopravdy je, můj zájem o ní se ještě zvětšil. Ano vím že Alyssa není obyčejná dvoubarevná. Je avatar. Mohu tě ujistit že pokud mi jí vydáš nezabiju ji. I když jsem to měl v plánu. Pokud se mi jí rozhodneš nevydat do deseti dní, zabiju všechny na kom vám dvou kdy záleželo a potom vymažu vaše království z mapy. Věřím že se rozhodneš moudře.

Váš Chris.

Když dopis dočetl všichni na mě upřeli svoje pohledy.   "Já mu Ally nevydám"   . Řekl Liam rozhodně. Nikdo na to nic neřekl. Nevěděli co. To jsem vlastně nevěděla ani já.   "Můžete mě prosím nechat s Liamem o samotě"   . Řekla jsem po několika minutách ticha. Ethan a Luke se vydali ke dveří. Když byly pryč vstala jsem z postele s dekou omotanou kolem těla. Došla jsem k Liamovi který nehnutě stál a zíral na dopis. Objala jsem ho,vzala jsem mu dopis a zahodila. Otočil se ke mě a já konečne uviděla jeho tvář.    "Opovaž se to jenom vyslovit"   . Varoval mě.   "Jak víš co chci říct?"   . Zeptala jsem se.   "Protože tě znám. Chceš mě přesvědčit abych mu tě vydal, ale já to neudělám. Nikdy"    . Řekl a vzal mě za ruku.   "Já vím, a proto tě tak miluju ale je tu i jiný důvod kvůli kterému tě miluju ještě víc. A to je ten že uděláš všechno pro lidi které miluješ. Liame on ublíží tvojí rodině, tvému království a taky mojí rodině. Musíš mě nechat jít kvůli nim"    . Stačila jsem to doříct než jsem se rozbrečela.    "Tohle mi nedělej, tohle ne Aly. Prosím"    . Řekl když mi utíral slzy z obličeje.    "Napíšeš Chrisovi dopis že mě má čekat na hranicích jeho království v noci za deset dní. Budem mít tak skoro deset dní abychom vymysleli jak ho porazit. Musíme spojit všechny království. To se ti za deset dní nepodaří ale třeba za měsíc by mohlo. Já to u něj nějak zvládnu. Nechce mě zabít takže budu v bezpečí"    . Řekla jsem když jsem přestala brečet.    "Jsi si jistá? On tě třeba nezabije ale jsi avatar Allyso. Jsi jediná které se jeho rodina bojí"   . Řekl s očima plných strachu.    "On mi neublíží. Podle mě se mnou má v plánu něco jiného"   . Řekla jsem když jsem se koukala Liamovi do očí. Chvíli se tvářil nechápavě ale pak mu to došlo. Došlo mu že si mě chce Christopher pořát vzít za ženu a že chce, abych mu porodila dítě. Ne hned, přece jenom je mi sedmnáct ale za pár let to odemně bude chtít určitě. Bude si chtít upevnit postavení.

Ahooj tak je tu další kapitola. Doufám že se máte hezky a ahoj

Dark ForcesWhere stories live. Discover now