8.

107 3 0
                                    

Ráno jsem se probudila strašně unavená. Myslela jsem že jsem mrtvá. Vůbec se mi nechtělo vstát z postele, ale musela jsem. Když jsem si uvědomila co se včera stalo byla jsem na sebe tak naštvaná. Nemůžu k Liamovi něco cítit, prostě to nejde. Cora ležela na matraci vedle mé postele. Pořád ještě spala a občas něco zamrmlala. Pomalu jsem se k ní přiblížila s polštářem v ruce. Když jsem byla úplně u ní flákla jsem jí polštářem a zakřičela:   "Vstávat Šípková Růženko"   . Vykřikla a vyletěla z postele. Chytla jsem takový záchvat smíchu jako nikdy.   "Ty jsi blbá. Co tě to popadlo?"   . Křičela na mě.   "Promiň"  . Snažila jsem se aby to znělo vážně ale nakonec jsem se zase rozesmála.

Na snídani Liam nepřišel. Ani na oběd. Jsem za to vděčná ale zajímalo by mě kde je. Když jsem se zeptala rodičů kde Liam vězí řekli že za nim přijel Ethan s důležitými zprávami o jeho organizaci a rodině. Oběd probíhal vcelku dobře až do té doby než se Tommy zeptal jak to jde s Rudými. V tu chvíli bych se nejraději někam vytratila. Včera když se o nich začalo bavit utekla jsem do zámecké zahrady. Otec chvíli váhal jak má odpovědět.   "Vyhlásili nám válku. A ne jenom nám ale i Vodnímu království. Za to že se nám jejich princ pokusil pomoct a chce si vzít Alyssu za manželku"  . Řekl a potom se na mě podíval.   "Neřekla bych se si mě chce vzít. Spíš je to jediná možnost abych si já nemusela vzít Christiana"   . Řekla jsem uraženě. Otec se na mě zadíval tím jeho přísným pohledem. Už jsem to nevydržela a zvedla jsem se od stolu. "Už jsem dojedla"   . Řekla jsem a odešla.

Šla jsem po chodbě a zatáčela jsem do uličky když v tom se přede mnou objevil Liam.   "Ježíši Kriste"   . Řekla jsem a chytla se za hrudník.   "Neboj to jsem jenom já i když pár lidí mi řeklo že tu jistá podoba je"   . Řekl a usmál se. Nevydržela jsem to a úsměv jsem mu oplatila.   "Proč jsi nebyl na snídani ani na obědě?"  . Zeptala jsem se ho.   "Měl jsem hodně práce tak jsem jedl v mojí pracovně"   . Odpověděl.   "Páni, máš tady vlastní pracovnu. No když tady máš i místnost na opravování motorky tak se nedivím"   . Řekla jsem a usmála jsem se.   "Až bude opravená tak tě můžu svést, jestli chceš"   . Zeptal se nervózně.   "Někdy určitě ano."   . Řekla jsem.   "Kam máš namířeno?"   . Zeptal se.   "Chtěla jsem se projít. Přijít na jiné myšlenky"   . Odpověděla jsem s úsměvem.    "Mohl bych jít s tebou? Taky bych potřeboval na čistý vzduch. A mohly bychom si vyzkoušet jaké to bude strávit spolu nějaký čas, přece jenom spolu máme být celý náš život"    . Řekl a úsměv mi oplatil.   "Dobře ale tentokrát žádná pusa"   . Řekla jsem a oba jsme se rozesmáli.

Když jsme vyšli z paláce k jezeru připojili se k nám dva strážní.   "Prý za tebou přijel Ethan s nějakými zprávami?"   . Zeptala jsem se a podívala jsem se na něj.   "Ano, ale už odjel. Budu se muset vrátit k barevným a potom na chvíli odjet domů, otec má nějaké zdravotní problémy. Takže se bude muset naše svatba konat ve Vodním království. Je mi to líto Aly"   . Řekl a smutně se na mě podíval.    "Je jedno jestli se bude svatba konat tam nebo tady. Vždy jsem snila o tom že si svatbu sama zorganizuju aby byla přesně podle mých představ. Když si nemůžu vybrat manžela tak alespoň svatbu"   . Řekla jsem a zadívala jsem se na hladinu jezera ke kterému jsme přišli.   "Je mi líto že si nemůžeš vybrat s kým budeš po celý tvůj život ale slibuju ti že ti nikdy neublížím"   . Řekl se smutným úsměvem. Jsem ráda že to řekl.   "Mohla bych jet s tebou k barevným? Mám pocit že tam víc zapadám než tady"   . Zeptala jsem se ho.   "Jak si přeješ má paní"   . Řekl a uklonil se.

Cestou zpátky jsme mluvili o jeho práci. Musí být obtížné být princ a vůdce v osmnácti letech. Potom mi vyprávěl o jeho mladším bratrovi. Prý se jmenuje Brandon. Doprovodil mě až ke dveřím mého pokoje ve kterém už čekala Cora. Ukázalo se že jsme prošvihly večeři. Když konečně po hodině Cora ukončila výslech lehla jsem si do postele a usnula.

Ahoj. Nová kapitola je tady. Doufám že se bude líbit. Napište mi do komentářů váš názor a když najdete nějaké chyby tak mi je taky napište a já je opravím. Děkuji že jste si moji knihu přečetli nebo se na ní alespoň podíval. Mějte se hezky a ahoj

Dark ForcesWhere stories live. Discover now