12.

77 4 2
                                    

Alyssy sen

Ocitla jsem se v hlubokém lese. Byla jsem úplně sama. Rozhlédla jsem se, jestli neuvidím nějakou cestičku. Uviděla jsem světlo a rozeběhla jsem se k němu. Najednou jsem uslyšela křik. Byl to Liam, křičel bolestí. Běžela jsem za křikem až jsem se objevila na louce. Liam s někým bojoval. Nevěděla jsem co mám děla tak jsem se vrhla na útočníka. Když jsem se mu podívala do tváře nemohla jsem uvěřit vlastním očím. Byl to Christián. Shodil mě ze sebe a zase se dal do boje s Liamem.   "Alysso uteč"   . Křičel na mě Liam ale v tu chvíli mu Christopher probodl mečem hrudník. Utíkala jsem k němu ale když už jsem u něj skoro byla Chris mě odtáhl. Vzdorovala jsem mu ale nebylo to k ničemu. Už jsem byla jeho.

Alyssa

Vzbudila jsem se s křikem.   "Aly to je dobrý. Neboj byl to jenom zlý sen"   . Řekl Liam který už nade mnou seděl.   "Promiň, nechtěla jsem tě vzbudit"   . Rozplakala jsem se když jsem na to znovu pomyslela.    "O čem se ti zdálo?"   . Zeptal se a při tom mě hladil na tváři. Odvyprávěla jsem mu teda vše na co jsem si vzpomněla. Když jsem skončila nic neřekl jen mě pevně objal, a já se jeho objetí poddala.

Asi po hodině co jsme jen tak leželi a objímaly se, jsme se rozhodli vstát z postele a jít se umýt. Jaksi jsme to včera večer ani jeden nestihly.

Když jsme spolu přišli do jídelny kde všichni snídaly, upíraly na nás pohled. Nějak mě to neznervózňovalo přece byla jsem princezna, skoro vždycky jsem byla středem pozornosti. Teprve teď jsem si všimla že na každém okně jsou pověšené černé prapory na památku Liamova otce. Sedly jsme si ke Stelle, Teresse a k Ethanovi.   "Kde je Ella a Emilie?"   . Zeptala jsem se když jsem se posadila.    "Včera měly krušnou noc asi ještě spí"   . Ethan se rozesmál.   "Počkat jak to myslíte?Jako že jsou "spolu"?"   . Zeptala jsem se nechápavě. Něco jsem tušila ale myslela jsem si že se pletu.    "Ano chodí spolu"   . Ozval se Liam. Dál už jsem se tímto tématem nezabírali. Povídali jsme si asi hodinu než za námi přišel nějaký kluk a chtěl aby šel Liam a Ethan s nim. Od holek jsem zjistila že se jmenuje Dominic.

Šla jsem do svého pokoje pro bundu protože jsem měla v plánu jít se podívat po okolí. Když jsem otevřela dveře od mého pokoje uviděla jsem v něm nějakou blonďatou asi sedmnáctiletou dívku co zrovna vysávala.   "Ahmmm kdo jsi?"    . Zeptala jsem se abych upoutala její pozornost. Když se na mě  podívala vyděšení nadskočila.   "Ahoj já jsem Olivie dneska mám službu na uklízení. Pěkně jsi mě vylekala"   . Řekla s rukou u srdce.   "Promiň to jsem nechtěla. Jsem tady nová tak nevím že máte nějaké služby na úklid"   . Řekla jsem rozpačitě.   "Ty jsi ta princezna viď?"   . Přišla ke mě a chtěla se uklonit ale já jí zadržela.    "Ne prosím, nemusíš se mi uklánět. A říkej mi Aly prosím"   . Řekla jsem s úsměvem.    "Dobře. Ethan mi o tobě vyprávěl"   . Byla jsem překvapená ale nedala jsem to na sobě znát, alespoň doufám.    "Znáš Ethana dobře??"   . Zeptala jsem se ale vlastně nevím proč.   "No jo, my spolu tak nějak chodíme"   . Řekla a trochu zčervenala.   "Aha to je skvělé. Ráda jsem tě poznala Olivie"   . Řekla jsem a došla jsem si pro bundu.    "Tak se měj, ať ti to co nejrychleji uteče"   . Křikla jsem na Olivii z chodby. Slyšela jsem že na mě něco taky křikla ale nevím co. Potom jsem utíkala po schodech až k dveřím do zahrady.

Ahoj ,tak po dlouhé době nová kapitola. Já vím že to píšu skoro u každé kapitoly ale prostě nějak nestíhám. No on by čas byl ale buď se mi nechce a nebo mi do toho něco vleze. Doufám že se vám kapitola líbí no vlastně i celý příběh. Chtěla bych moc poděkovat všem kdo si najde čas a přečte si můj příběh. Budu moc ráda za komentář i za hvězdičku (nebo jak se tomu tady říká). Kdyby jste měly nějaké připomínky k příběhu, že jsem třeba někde napsala nějakou kravinu tak mi dejte vědět buď do komentářů nebo do soukromých zpráv. A kdyby jste si chtěly třeba popovídat o mém příběhu nebo obecně o knížkách, vlastně o čemkoliv  tak mi napište.Mějte se krásně a ahoj.

Dark ForcesWhere stories live. Discover now