17*

9 2 1
                                    

Vetřelci, jak se jim Alfa Druidí smečky prozatím rozhodl říkat, postupovali pomalu vpřed. Ti vlci je poslouchali na slovo.

Právě přiběhl Seth s Coffem, Bonem a Herem, když se jeden z těch zvláštních vlků otočil jejich směrem a začal vydávat stejný zvuk, jako vlčí štěňata, jež si chtějí hrát.

,,To jsou dvounožci." řekne právě přicházející Hankova matka, Sněženka.

,,Sněženko, jsou nebezpeční?" zeptá se své babičky Black Moon.

,,Pokud mají světelné tyče, tak ano." poví Sněženka mladé vlčici a přikrčí se, protože jeden z těch divných vlků se svým dvounožcem zamířili ke křoviskům, za kterými se schovávali.

Dvounožec si dlouho prohlíží keř, než vydá podivný zvuk. Další dvounožci mu zvuk opětují a pustí své vlky na svobodu. Ti se automaticky rozejdou ke křoviskům a obklíčí naše vlky.

Jeden vlk, zdánlivě připomínající svou zrzavou srstí Fresse, projde keřem a zastaví se u Coffa.

,,Co jste zač?" zavrčí na vetřelce Mare stojící kousek od Coffa.

,,Mi? Mi jsme psi." řekne zrzavý a zavrčí.

,,Psi?" zeptá se nechápavě Hige.

,,Ano psi. Jsme vyšlechtění z vás, z vlků." řekne hnědo černý pes stojící za vlky.

,,A jak se rozeznáte?" zeptá se trošku zvědavěji Yoko.

,,Podle jmen nebo rasy." řekne třetí pes, tedy spíše fena, tělem i barvou připomínající polárního vlka. Hank nechápavě natočí hlavu na stranu. Zrzavý si povzdechne a sedne si. Jeho čin, avšak bez povzdechu, následují vlci i psi.

,,Já jsem Cheetah, jsem Aljašský husky." poví zrzavý, tedy Cheetah. Hned, co se představí, sednou si k němu i bílý a černo hnědý.

,,Já jsem Max a jsem Německý ovčák." řekne černo hnědý, tudíž Max.

,,A já jsem Balloo. Jsem fenka Švýcarského ovčáka." řekne a nadhodí psí úsměv.

,,Já jsem Hank, Alfa Druidí smečky a toto je jen pár členů z ní." řekne Hank a čumákem ukáže na svou skupinku. Cheetah ho pobídne v mluvení a slova se ujme Sněženka.

,,Já jsem Sněženka, matka Hanka, tohle je Coff, Bon, Hero, Quil, Silver, Black Moon, Mare, Embry, Seth, Nate, Yoko, Skillet, Hige a Daimond."  řekne a jmenovaní kývnou hlavou. 


















Další kapča na světě. Snad se líbila. A co myslíte... Dá vzniknout přátelství či nenávisti mezi psy a vlky? Jo přikládám obrázky psů...Bohužel Balloo se mi omylem smazala.

Bohužel Balloo se mi omylem smazala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Max. Tři roky starý NO.

 Tři roky starý NO

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cheetah. Dvou letý pes Aljašskýho huskyho.




Vaše

Wolf_Gabry

Murder's storyWhere stories live. Discover now