3*

15 3 0
                                    

Seth okamžitě zavře tlamu, protože je vyzván k přednesu svého dobrého skutku.

,,Ehmmm.... No...." začne nervozně, a proto se na něj Luna povzbudivě usměje. ,,Můj dobrý skutek? No... tak asi nejlepší skutek, co jsem udělal, bylo pomáhání Luně na její první hlídce. Byl jsem s ní, když na nás zaútočila tlupa lišek." na chvíli se  odmlčel, protože ho přerušilo dost hlasité hrdelní vrčení jeho otce a otce Luny, Hila.

Bon po nich hodil tvrdý pohled, který je okamžitě umlčel.

,,Prosím, pokračuj." pobídla mladého vlka Sněženka.

,,Chvilku jsem odrážel jejich útoky, ale bylo jich na nás moc. Luna se mi snažila pomoct, ale poranili jí, tak jsem se před ní ochranářsky postavil, ale i mně pomalu docházeli síly. Když jsem to nečekal, jedna z nich my přistála na zádech a povalila mně na zem. Další z nich si dovolovala na Lunu, tak jsem se sebral a nějak je zahnal. Lunu jsem poslal do tábora a snažil se zneškodnit poslední z nich. Když to bylo hodně špatný, objevil se tam vlk." 

,,Vlk? Jaký vlk?"

,,To nevím. Neznám ho. Nikdy jsem ho neviděl." řekne se skloněnou hlavou.

,,A proč jste nám nic neřekli?" zeptá se vážným hlasem Hile.

,,Protože tě znám. Vím jak bys vyšiloval." řekne Luna a opatrně dojde k Sethovi. Opře se o něj a s prosbou v očích pohlédne na radu.

,,Chápeme tvé obavy Luno. A co se týká tebe, Sethe." promluvil Hero, ,,Ty sis svým činem vyloužil postavení mezi lovci."

Murder's storyKde žijí příběhy. Začni objevovat