14*

12 1 0
                                    

Black Moon na ně nechápavě pohlédne.

,,Murder. Děkujeme ti, že jsi nás zbavila těchto tyranů." řekne mladý vlk. Black Moon si až teď všimne, že je to vlk a vlčice.

,,Sice to byli naši rodiče, ale toto si zasloužili." řekne mladá vlčice a chystá se k odchodu.

Seth, se probudí z rádoby transu a zeptá se vlčice, jak to myslí.

Vlčice na něj dlouze pohlédne, přejde těsně k němu, lehne si na záda a odhalí zjizvené břicho.

Hank s Wiss si zděšeně prohlédnou jizvy na jejím břiše. Následně se podívají na mladého vlka, který zopakoval gesto své sestry.

,,Jak se jmenujete?" zeptá se dvojce mladých vlků Sněženka.

Vlčci se zvednou, oklepou se a vlčice promluví: ,,Mé jméno je Vznešená a můj bratr je Jiskra." řekne bílá vlčice a pokyne bratrovi k odchodu.

,,Hej, počkejte." ozve se Black Moon. Vznešená se otočí a pohlédne jí do očí.

,,Děje se něco, Murder?" zeptá se Jiskra, který se také otočil. Už od první chvíle se mu uhlově černá vlčice zamlouvala a tak matně doufá, že je bude chtít do smečky.

Černá vlčic pohlédne na své rodiče a když kývnou, zeptá se: ,,Sice jste ještě před chvílí byli nepřátelé, ale tak mně napadlo... odmlčí se a nervózně zahrabe packou v zemi. Neví jestli je to správné. Vždyť ty vlky sotva znala, ale něco v hloubi nitra říkalo, ať to udělá.

Podívala se na ty dva bílé vlky, kteří ji pečlivě poslouchali s našpicovanýma ušima, a dořekla, již nakouslou, větu: ,Napadlo mně, že když jste ještě mladí, jestli se nechcete přidat k nám do smečky."

Jiskra začne vrtět ocasem a radostně vyštěkne: ,,Rád se přidám, " rozběhne se k Blackie a přitulí se k ní, ,,Děkuji Ti Murder za druhou šanci." zašeptá a více zavrtá svůj čumáček do černé srsti.

Překvapená vlčice pohlédne na Vznešenou a pa na vlčka, tulícího se k jejímu tělu.

Vznešená chvíli váhá, ale nakonec se taky s radostí rozběhne k černé vlčici. Ta po chvilce oba vlčky objala krkem a na uvítanou jim olízla ucho.

Murder's storyWhere stories live. Discover now