2*

17 3 0
                                    

,,Takže," promluvila jedna vlčice ze starších, ,,začne Black Moon. Jaký byl tvůj dobrý skutek?"

,,Pomáhala jsem Sammi s vystýláním nor. Prvně jsme vytáhly starou podestýlku, následně ji odnosily na hromadu, kterou jsme vynesly za hradby tábora. Když jsme tak učinily , zašly jsme se Sammi do lesa pro novou." pochlubyla se mladá vlčice.

,,Sammi, mohla bys nám tento skutek potvrdit?" zeptala se Miracle, matka Hanka, babička Setha, Hige, Black Moon a také bývalá Alfa samice. Její druhem je Coff, sedící po jejím boku.

,,Ano. Její skutek mne mile překvapil. Prvně jsem po ní vyjela, ale..." odmlčela se mladá Omega a pohlédla na jejího Alfu, který ji upřeně pozoroval. Hlasitě polkla a mluvila dál, ,,ale po tom, co jsem uviděla, že se jedná o Blackie, přestala jsem vrčet a omluvila se." dokončila své vyprávění a přátelsky se usmála na Black Moon, která jí úsměv opětovala a nedočkavě se podívala na starší vlky, kteří se na něčem vášnivě dohadovali. Po chvíli si narovnaně sedli a pohlédli na vlčici.

,,Dobrá. Black Moon ve zkoušce obstála a, vzhledem k jejímu speciálnímu tréningu, zaslouží si místo prvního lovce." řekl Coff, otec Hanka, dědeček Black Moon, Hige a Setha, bývalí Alfa a druh Miracle.

Black Moon se ukloní a vrátí se zpět na své místo vedle jejích bratrů. Na tváři jí hraje spokojený úsměv. 

Její bratři měli tlamu až někde u země.

Jejím rodičům se v očích leskla radost a pýcha.

Murder's storyWhere stories live. Discover now