1*

22 3 0
                                    

Už uběhlo pár týdnů od narození vlčat, která dělala Druidům jenom radost.

Black Moon byl otcem cvičena, protože už od tří týdnů prokazovala neuvěřitelnou sílu a odhodlání bojovat.

Setha učil Silver lovit a očividně se mu i dařilo.

A Hige?

Hige se učil rozpoznávat jednotlivé pachy zvířat. Jeho otec mu přiřadil za učitele Tsuma. Skillet, druhý lovec, žárlil na Black Moon, protože věděl, že když ho vyzve na souboj o postavení, hravě ho porazí.

***********************************************************************************************

A nastal den D. Den, kdy jsou vlčata přijata do jednotlivých vrstev, tudíž i za právoplatné členy smečky. Všichni se shromáždili okolo velkého kamene, na němž seděl Alfa pár. Napravo u kamene seděl Hile a nalevo seděla Invincible. Před kamenem seděli tři téměř dospělí vlci, Black Moon, Seth a Hile.

Měsíc se už vydal na svou každovečerní cestu po obloze, ale dnes se zastavil, aby shlédl tu podívanou tam dole, v táboře Druidů.

,,Sešli jsme se zde proto, abychom slavnostně oslavili dosáhnutí dospělosti tří mladých vlků." začal Hank se svou řečí: ,,Aby však mohli být prohlášeni za dospělé, musí radě starších přednést svůj dobrý skutek, stejně jako to udělala vlčata předešlou noc." dokončil svůj monolog a obrátil se na pětici vlků, právě přicházejících z lesa. Jakmile přišli usedli a pokývli hlavou, že obřad může začít. 

Murder's storyWhere stories live. Discover now