Cigarety, alkohol, emócie a ženy

12 1 0
                                    

Tímea ma prudko odsotila od seba a tým aj zhodila z lavičky pod nami.

,,Nick do pekla veď chodíš so Sarah! Tak nerob hlúposti do kelu ty si taký idiot!" Postavila sa a rozhorčene kráčala po miestnosti. Ale nikdy mi nepozrela do očí.

,, Choď preč Nick" povedala kúsok chladnejšie a ukázala na dvere, ,,CHOĎ PREČ NICK!!! PADAJ!" Zazjapala po mne a vyhadzovala ma z miestnosti.

Moja myseľ už utekala čo najďalej od tejto ženy ale telo nechápalo a preto mi chvíľu trvalo kým som sa pozbieral zo zeme a ušiel preč.

S veľkým povzdychom som stlačil kľučku na dverách a otvoril ich. Čo najtichšie som ich zatvoril a hodil bundu na skrinku v chodbe.

,,Kde si bol?!" Zakričala na mňa vystrašene Sarah, jej očí sa leskli slzami.

,,S kým si ma podvedla?" Vyslovil som chladne a nasadil masku kameňa.

Strhla sa a jej očí vyronili slzu, ,,S Tímeou…." Sklopila pohľad k zemi. Úplne som zamrzol a nevedel nič spraviť.

,,Vypadni Sarah" povedal som ticho.

Ani s ňou nepohlo. Hodil som po nej bundu, ,,Sakra vypadni SARAH!" Zakričal som s päsťami zovretymi tak pevno až som mal biele hánky. Strhla sa s pohľadom zapichnutým do zeme, traslavymi rukami zdvihla bundu a utekala okolo mňa von z bytu.
Trhanými pohybmi som sa presunul do obývačky kde som si sadol do kresla. Dal som tvár do rúk a moje oči zaplavilo more sĺz. Moja hlava bola celá pomotaná  a cítil som hroznú bolesť. Akoby vám niekto dal medzi dvere srdce a silno zabuchol dvere.

Nalial som do pohárika silnú Whiskey  a naraz ju šupol do seba. Moje hrdlo zaplavila horká chuť, ktorá ale rýchlo aj odišla. Oprel som sa o operadlo a bezducho premýšľal nad tým akú veľkú ranu vo mne nechala ďalšia žena. Žena, ktorú som tak ľúbil a ktorej som tak veril. Sadol som si na betónovú parapetu do otvoreného okna a hladel cez neho von s whiskey a cigaretou v ruke. Tak dlho som nepil veľa a nefajčil. Konečne som sa od toho dostal preč a zase pokúšam kvôli nejakej žene. Zasmial som sa ironicky nad svojimi myšlienkami a vydýchol cigaretový dym z úst. Znova sa moje oči zarosili, oprel som si hlavu o zarubňu a zhlboka dýchal. Pery sa mi celé chveli a tekutina v pohári sa triasla od mojich rúk. Zúfalo som hlasno vydýchol vzduch z pľúc a tresol si hlavu o stenu.

Prechádzal som sa plážou spolu s dievčatkom vedľa seba. Ona sa príjemne smiala a utekala predomnou. Nohy mi príjemne chladilo more a ja som sa smial spolu s dievčatkom a žena vedľa nás sa príjemne usmievala a v jej očiach sa pohrávali iskričky. Chytil som o hlavu nižšiu ženu okolo pliec a premasiroval jej uťahané plecia. Vďačne sa na mňa usmiala a pobozkala ma na krk. Usmial som sa jej do vlasov a objal ju okolo pásu. Spolu s ňou som sledoval malé dievčatko ako sa hralo v piesku so psom.  Vtedy mohla mať tak desať.

Strhnutím som sa zobudil zo sna. Po lícach mi stekali slzy a cítil som v sebe každý pocit aký v sne. Bola to skôr spomienka ako sen. Miloval som obe tie ženy. Ženy, ktoré mi život vzal. Vzal mi manželku a potom aj dcéru. Táto spomienka vo mne vyvolala množstvo emócií. Spomenul som si na ranu, ktorá nikdy neprestane bolieť, celý čas som ju len potláčal prácou, boxom a potom so Sarah. Tak ako som ľúbil Mellissu už nebudem ľúbiť nikoho, dokonca ani Sarah tak veľmi neľúbim.

Timan✔️Onde as histórias ganham vida. Descobre agora