Tima

25 2 0
                                    

S tlknucim srdcom až v krku som sa ku nej začal približovať. Keď som svoje pery jemne obtrel o tie jej zavrela oči a na chvíľu zadržala dych. Vypustila vzduch z pľúc, skusol som jej spodnú peru. Páčilo sa mi aká je nedočkavá. Moje ruky som presnulu z jej chrbatá na jej zadok a pritiahol si ju bližšie ku sebe. Z jej úst vyšiel malý vzdych a vtedy som ju pobozkal. Moje telo zaplavilo neuveriteľné šťastie, blaho a pokoj. Jej pery chutili neuveriteľne dobre. Tak dlho som čakal na túto chvíľu. Kedy ju budem môcť mať tak blízko seba. Nechcel som túto chvíľu nikdy prerušiť, ale bohužiaľ musíme aj dýchať. Zrýchlene mi dýchala na krk, naskákali mi naň príjemné zimomriavky. Pozrela mi do očí a uložila sa na mojej hrudi. S najlepšími pocitami a s ňou v objatí som aj zaspal, keďže ma zmohla únava. V tento moment som už zabudol aj na Anomi.

Ráno som vstal veľmi skoro. Pripravil som raňajky, ktoré som Sarah priniesol do postele. Bola taká krásna keď sa na mňa usmievala. Keď jedla vyzerala ako zlatučký škrečok. Usmial som sa na ňu a jemne ju pobozkal na čelo, usmiala sa na mňa a dala mi bozk na pery. Krátky, ale za to precitený. Občas som rozmýšľal aká je v posteli, možno to bolo len tým, že som už vyše šesť rokov sám. Dospelý muž a šesť rokov nemal ženu, to je nočná mora každého heterosexuálneho muža. 

Prezliekol som sa do belasých vecí do práce. Stál som pri skrini a zapínal si nohavice, keď ma zo zadu objali Sarah ruky. Zafunela mi do ucha a jemne skusla laľočik. 

,,V tých doktorskych veciach si sexy" pobozkala ma na krk, kde zanechala malú modrinu. Musel som sa usmievať ako nejaký trtko, ale táto žena ma robila šťastným, 

Otočil som sa ku nej a chytil jej hlavu do mojich dlaní. Pozrel som jej do očí, kusol som jej do pery a ona zavrela oči. Páčilo sa mi akú moc mám nad ňou v takýchto situáciách. Inokedy je to strašne vážny človek, ale teraz je tak neuveriteľne uvoľnená a pokojná asi som ju takú ešte ani nevidel. Ochutnal som jej pery a dal jej bozk ešte na nos.

,,Už musím ísť do práce Sari" zadival som sa jej do očí a snažil som sa jej povedať ako veľmi mi bude chýbať. 

Na ulici som si ju pritiahol k sebe až narazila telom o to moje čo vo mne vyvolalo zvláštnu vlnu. Dravo a vášnivo som ju pobozkal a nechal ísť svojou cestou. Chvíľu som na ňu ešte pozeral a hlavne na jej nádhernú postavu vzdialujúcu sa odo mňa. 

,,Ahoj Lara" pozdravil som s usmevom na tvári moju pomocníčku.

,,Ahoj Nick, máš stretnutie s Anomi a potom Greyom a Henriet" podala mi informácie o dnešných pacientoch na zozname.

Anomi, zase som si na ňu spomenul. Do teraz som na ňu vôbec nemyslel lebo ma úplne opantala Sarah. Zložil som si veci a obliekol si biely plášť. Vydal som sa nemocničnými alebo bláznovskými uličkami ku miestnosti kde sa snažíme liečiť pacientov. 

Vošiel som do miestnosti kde Anomi sedela v kúte schulená a niečo si mumlala popod nos. Zobral som si stoličku, ktorú som si dal ku nej na vzdialenosť asi dva metre. Sadol som si na ňu naopak a zapol nahrávač. Snažil som sa do zápisku zaznačiť všetko čo povie, ale počul som len málo čo. Pozrel som sa na ňu, hľadela do zeme, kývala sa ako kolíska a mumlala si popod nos. Taká mladá, žena a skončila takto. Veľmi by ma zaujímala príčina, ale ešte nemám dostačujúci materiál. Opäť začala neuveriteľne kričať a kopať okolo seba. Následne sa postavila a sadla si na stoličku. 

,,Anomi kľud, nikto ti neublíži… Anomi" snažil som sa ju upokojiť. Prišiel som z predu k nej.

,,Tima, mŕtva, Tima, hlava" opakovala Anomi.

,,Tima? Kto je Tima Anomi?" Spýtal som sa jej a snažil som sa z nej dostať viac ako pár slov.

Timan✔️Where stories live. Discover now