,,Bola som ti neverná"

15 1 0
                                    

Hodil som si tašku cez plece a išiel hneď za ňou. Spolu ruka v ruke sme prechádzali cez denné uličky až ku dverám do klubu kde sme sa pustili. 

,,Nickolay Mierny Kamernson trojka" chlap odstúpil a vypočul Sarah, ktorú pustil dnu tiež. 

V hale bolo pár ľudí, ktorý nás pozdravili a my ich. Každý z nás sa prezliekol vo vlastnej šatni a keď sme sa na chodbe stretli tak ma posledný krát na teraz pobozkala. S pískaním som sa vydal k môjmu kútu s vrecom, trocha som sa rozcvičil a poskúšal nejaké údery… ľavý hák, pravý hák, úder do tváre, úder od zadu…. Aby som bol rozcvičený predtým ako mi príde na tréning jeden chalan. 

Kým som čakal než si Grek navlečie rukavice na ruky sledoval som ako to ide Sarah. Tímea po nej povzbudivo kričala a Sarah udierala veľkou až moc veľkou silou do vreca. Celá bola spotená a kvapky potu z nej padali. 

,,Dnes si sa až moc snažila" podpichol som ju, keď mi sedela v lone na gauči v obývačke. 

Škaredo na mňa zazrela a urazene odula spodnú peru ako malé dieťa. Nemohol som si pomôcť, keď sa tvárila urazene alebo nahnevane vzrušovalo ma to.  

Vo chvíli keď chcela niečo povedať som ju umlčal bozkom a pritom som jej skusol riadne spodnú peru až som cítil trocha krvi z jej úst. Usmial som sa jej do pier ani neviem prečo. Občas som rozmýšľal nad sebou či som v poriadku. Veľmi sa mi páčilo skusovať žene peru a čím silnejšie tým viac ma to vzrušilo. Som psychiater ale toto mi je záhadou, asi to bude skôr súvisieť po sexuálnej stránke než psychickej.  Chytila mi tvár a pobozkala ma na čelo čím prerušila náš bozk. Dosť ma to zamrzelo, nenavidel som keď dievča prerušilo bozk. 

Neviem čo sa stalo, ale Sarah so mnou veľmi nekomunikovala celý zbytok dňa. Bola zvláštná a používala jednoduché odpovede, ktoré sama neznáša.

,,Sarah?" Oslovil som ju a ona sa zadivala na mňa prázdnym pohľadom, ,,Deje sa niečo?" Skúsil som to i keď som odpoveď tušil. Každý človek na toto odpovie, že sa nič nedeje aj keď v skutočnosti áno, ale na základe kreativity nad odpoveďou viem usúdiť či je to vážné alebo len nejaký malý skrat či zlá nálada.

,,Nie" odpovedala pohotovo, no v jej očiach som uvidel všetko. To nie znamenalo áno a je to veľmi dôležité či vážné pre ňu. 

Objal som ju a pobozkal do vlasov. Keď som ju už pár minút nepustil tak som začal cítiť slzy alebo niečo mokré na mojom tričku. Pozrel som sa na Sarah, ktorá mala zaslzavenú tvár. Vedel som veľmi dobre, že sa niečo vážné stalo predsa som psychiater a uvidím na ľuďoch keď nieje niečo v poriadku.

,,Sarah  rodina?" Pýtal som sa hneď k veci lebo keby chodím okolo horúcej kaše nič z nej nedostanem. 

,,Nick" nadychla sa.

,,Áno?" Prerušil som ju a napäto čakal čo mi povie.

,,Ja Nick… ja… bola som ti neverná" tuho zovrela moju ruku v svojej dlani a žmolila moje prsty, ,,mrzí ma to… bol to úlet"

Timan✔️Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora