Hans

20 2 0
                                    

Keď som odchádzal z práce cítil som sa previnilo. Akoby každý vedel čo som robil. Keď som prišiel domov na všetko som zabudol. Zatvoril som za sebou dvere a všimol si, že je tu tma a zvláštne ticho.

,,Sarah si tu?" Zakričal som do prázdneho bytu, prešiel som každou miestnosťou ale po Sarah ani stopa. 

Možno len niekam išla, pomyslel som si a začal si variť večeru. Keď bolo už veľa hodín začal som sa o ňu vážne báť. Obliekol som si bundu a vydal sa do klubu. Bezmyšlienkovite som vbehol cez dvere dnu ani som sa nepozdravil a išiel hneď za Tímeou.

,,Kde je?!" Zreval som sa ňu v hneve a strachu. Chytil som ju za zápästie a otočil si ju tvárou k sebe. V jej očiach sa zaleskol strach.

,,Kto?.." povedala potichu zmätene.

,,Sarah…. Tímea kde je sakra Sarah?!" Kričal som jej do tváre a mojím telom prúdil hnev.

,,Bola tu… pred pár minútami sme sa rozprávali… išla tam" roztrasene mi ukázala smerom k železným dverám.

Keď som prechádzal uličkou ku dverám dochádzalo mi ako veľmi som hysterčil. Neviem čo ma to popadlo, ale bál som sa o ňu. Nevedel som kde sa nachádza a preto ma popadol záchvat hnevu a strach, ktorý prešiel do hystérie. Otvoril som dvere a vstúpil do kancelárie. Sarah sedela na stoličke a Hans bol pri nej nebezpečne blízko. Dlho som tam stál a nevedel čo sa tu deje. Sarah po ňom kričala nech jej dá pokoj a bránila sa rukami a Hans ju násilím bozkával. Všade. Vbehlo do mňa toľko hnevu, že som sa rozbehol k ním a vrazil veľkou silou Hansovi do zubov. Ruka ma nepríjemne zaštípala. Hans odletel do stola, nahol sa do predu a chytil sa za krvácajúce ústa. Výhražne na mňa pozrel a zahnal sa po mne, ale kvôli zlej stabilite netrafil tak silno. Chytil som mu ruky a v zápale hnevu vrazil kolenom do brucha. Kŕčovyto sa zvalil na zem a chytil sa za brucho. Naklonil som sa nad jeho tvár a znechutene na neho pozrel.

,,Nabudúce si rozmysli koho budeš násilím nútiť sa s tebou vyspať" posledný krát som sa pozrel na jeho krvavú tvár a išiel za Sarah, ktorá stála medzi dverami opretá o stenu a z pohľadom zarytým do zeme. 

,,Si v poriadku dievčatko moje?" Pozrel som sa na ňu a jemne ju objal.

Dal som jej bozk do vlasov a ona sa oprela o moju hruď. Kvôli plaču prerivano dýchala. Jemne som jej šúchal ruky o chrbát a zovieral ju v jemnom objatí.

Sedeli sme u mňa doma na posteli a Sarah mi ošetrovala ranu na ústach. Pri ošetrovaní sa zastavila, zadivala sa do mojich hnedých očí a začala sa približovať smerom ku mne. Dýchal som jej do úst. Bol som úplne paralyzovaný. Jemne ma pobozkala a zrazu ma začala bozkávať dravo. Bol som úplne zmätený. Zhodila ma na postel a obkročmo si sadla na moje brucho. Moje prirodzenie okamžite začalo reagovať, ale zbytok tela bolo úplne paralyzované. Tak dlho som nemal ženu v posteli, že som to celé nechápal a nevedel pomaly čo robiť. 

Timan✔️Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ