Csak egy kis harc

223 9 12
                                    

Sakura:

Egy ideje már tesszük a küldetésünk utját.Egyikünk sem szólalt meg. A köztünk órák óta beált csöndet Sasuke zavarza meg.
•Akkor mégis mi lesz a küldetésünk lényege?-Megált akérdés hallatán az egyik faágon.Sasuke követte a példámat.

•A küldetés lényege hogy elkapjunk egy Iwagakurei szökött ninját akinek valami köze van az Akatsukihoz is.-Válaszoltam monoton hangon.
•De miért kell elkapnunk?
•Mert elvileg valamit ellopott a kígyótól. Valami tekercset és meg kell ölnünk.-Az utolsó három szót nehezemre esett kiejteni.Fájt belegondolni,hogy feleslegesen kell megölnöm valakit.~Az Akatsukihoz köze van.Kifogom hallgatni!~A tekintetem üresen tátongott,akárcsak az a hely ahol felnőttem.Minden figyelmemet a faágra öszpontosítottam.

•Valami mást még mondott az az Idióta?-Apró haragot észleltem a hangjában.~A nagy Uchiha Sasuke tud érzelmeket kimutatni?~
•Nagyjából száznyolcvan centiméter, kék haj barna szem. A jobb szeménél van egy heg.A bingó Shinigamiként ismerik.-Olvastam az emlékeimből.~Remélem nem hagytam ki semmit sem.Nem igazán figyeltem Kabutora.Sokkal jobban izgatott az,hogy megszivathassam.~
•Köszönöm hogy elmondtad, de menjünk is tovább.-Biccentéssel jeleztem egyetértésemet.~Sasuke,szerinted tehettem volna azt,hogy nem mondom el?~

Az Uchiha leugrott a fáról.Mind a ketten a saját gondolatainkba fulladtunk.Némán tettük meg az út hátra lévő részét.~Anya,apa...remélem figyeltek és hisztek bennem.Megbosszulom a halálotokat.Tudom,hogy nem erre neveltetek,de muszáj megölnöm az életem megrontóját!~Egy sós könnycsepp csordult le az arcomon.Nem töröltem le.Néha nekem is gyengének kell lennem.Most úgysem látja senki....de titkon azt remélem valaki észre veszi a szenvedésemet és oda jön hozzám segíteni.

Azt az egy cseppet követte még pár.Hallkan sírtam azért a jövőért amit nem kaphatok meg.Sírtam azért mert megtörtem,mert elvesztettem magam.Minden elhagyott engem.Egyedül maradtam és az élettel való harcom sem enyhült.Sőt erősödött.~Sakura...nem adhatod fel!Még nem!Egyedül is erős vagy!~A saját magam siratásából egy bizonyos chakra ébresztett ki.Letöröltem a könnyeim maradványát és Sasuke mellé ugrottam.Az Uchiha is kizökkent a saját világából.~Nagyon elbambulhatott,ha nem vette eddig észre.~Gyorsan elemztem a chakrák típusát.

•Körülbelül tízen vannak. Egyikük szanitéc ninja, és még egy csakra érzékelő is.-Mondtam azokat az adatokat amiket megtudtam.
•Sakura készülj Genjutsut használok majd.Emellett vigyázz magadra.-Válaszolta Sasuke.
•Ne becsülj le,fél kézzel elbánok velük.-A szemeim csillogták a határozotságomat.
•Tudom hogy erős vagy de jobb félni mint megijedni.Sajnos tudom mekkorát tudsz ütni.-Gyerekesen rá mosolyogtam.~Megérte gyerekként foylton edzeni játék helyett!~Ő is villantott nekem egy félmosolyt.

A chakrák mozgásba lendültek.Balról egy túzsárkány szerűség szágukdott felénk.Pár hátra szaltóval könnyedén kitértem előlle.A smaragdjaimmal az ónix szeműt kerestem.Ő is jól van.A magasból 9 ninja ugrott közénk.6-an Sasukét támadták.Engem csak 4-en.~Komoly?!Az Uchihát erősebbnek tartják nálam?!Hat negmutatom mit tudok! ~Megropogtattam az ujjaimat.
•Kezdjük!-Mondtam az ellenfeleimnek.-Ne kíméljetek!-Azon nyomban elinduktak felém.

Nem voltak valami nagy ellenfelek.A kisújjamat alig mozdítittam,de ők már Sasuke mellett száltak el.A csapatmunkájuk a béka segge alatt volt.Mindem elemet használtak kivéve a villámot.~Sasuke ez neked pont kapóra jön.~A gondolatom végén már egy kétségbe esett kiáltás hallottam.
•Hayato feleted!-Már késő volt.Sasuke chidorija jelkegzetes hangját mutatva sebesítette meg a fejvadászt.A fekete hajú fiú nekirontott a másiknak is.Ő az oldalát fogva dölt a földre.Az orvosi énem most azonnal a segítségükre sietne,de nem teheti.Az eddig földön feküdt ellenfeleim talpra álltak.Újjabb támadásba kezdtek.

Utunk folytatása~BEFEJEZETLEN~Where stories live. Discover now