Bölüm 56 - Scarın Karanlık Geçmişi Kısım 1

1K 100 12
                                    

   Serin bir cumartesi gecesinden selamlar efenim.

    Yaklaşık 2600 kelimelik bir bölüm ile karşınızdayım

    Ayrıca profilimde yeni yazmaya başladığım bir Light Novelin ilk bölümünü yayınladım.

   Novelimin adı Devyn ve RPG, Fantastik türü severlerin kesinlikle beğeneceği bir Light Nov olacağına inanıyorum. Merak eden varsa profilimden ulaşabilir.

   İyi okumalar dilerim

-----------------------------------------------------------------------------------

   "Vulkan Krallığı 2 Bölge bayrağı, 23 Rastgele bayrak ve Ejderdiş bayrağını ele geçirerek toplam 155 Puanla Bayrak oyununu bitirdi! Şimdi iki taraf da lobiye çekilecek ve 15 Dakika içerisinde ikinci aşama oynanacaktır!"

   İki taraf da duyuru bittiği anda Lobiye ışınlanmaya başladı. Darcy gözlerini açıp etrafına baktığında lobide sadece Vulkan ve Kendi bölgesinin yarışmacılarının olduğunu gördü.

   Darcy arkasından gelen sese doğru döndü

  "Patron iyi işti. Şimdi ne olacak?"

  "Bilmiyorum şu duyuruyu yapan kişi hiçbir şey demediyse kurallar aynıdır. Çıkacak kişiler falan."

   Riley kapta gördüğü günateşi haplarından alıp Darcye doğru yürüdü. Ağzına hapı atarken konuştu

  "Al bakalım. Günateşi hapı. Siz de alın sıradaki oyun için enerjiniz yenilensin." Darcynin eline bir hap verdikten sonra diğer kişilere konuştu.

   Darcy zihninde gelen sesle kendine geldi

  "Darcy? Sesimizi duyabiliyor musun?" Dedi Wess meraklı bir şekilde

  "Evet evet nerdesiniz siz ya? Sesiniz soluğunuz çıkmadı oyundayken, ele geçirilip Leonayı kendi ellerimle öldürecektim. Niye karışmadınız?" Darcy azarlayıcı bir şekilde konuşmuştu Wesse karşı.

  "Evlat o teknik nasılsa bizim seninle iletişimimizi engelledi yoksa biz de sana ulaşmaya çalıştık." Dedi Duane normal bir sesle

  "Tsch.. beni ele geçiren kız nerede acaba.." Darcy kendi kendine mırıldanıp boş bulduğu bir koltuğa oturdu. Riley ve Ruth kendi arasında konuşurken Darcynin gittiğini kimse görmemişti.

   Darcy çift kişilik koltukta yayılırken izlendiğini hissederek arkasını döndü. Koltuğun arkasında kimse olmadığını görünce "hmm.. biri beni AH!"

   Darcy önüne dönerken hemen önünde kendisine bakan kızı farkederek ürktü.

  "Ta-daa.. Naber?" Dedi kız diz çöküp kollarını Darcynin bacaklarına koyarken. Darcy bacaklarını iki yana açıp oturduğundan kız dudağını yalayarak Darcye baktı.

Darcy (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin