Bölüm 53 - Percia Kıta Şampiyonası

1.1K 112 15
                                    

     Serin bir Pazar Gecesinden selamlar efenim.

    Yaklaşık 2750 kelimelik bir bölüm ile karşınızdayım.

     İyi okumalar dilerim.

-----------------------------------------------------------------------------------

   Darcy, Riley ve Ruth ile konuşurken, lobinin gölgede kalan tarafında duvara yaşlanmış bir kız Darcye yüzünde Hayran olmuş ve Sapık bir gülümseme ile bakıyordu

  "O Psikopatı sadece başka bir Psikopat dizginleyebilir.. ah~" diyerek kendi kendine mırıldanıp sol yanağındaki soyulmuş ve yeni oluşmuş gibi gözüken yarayı silip dudağını yaladı.

 ah~" diyerek kendi kendine mırıldanıp sol yanağındaki soyulmuş ve yeni oluşmuş gibi gözüken yarayı silip dudağını yaladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

?

   Bu sırada Darcy, etrafındaki kişilere baktı.

  "Evet gençler Ben Darcy Gestrona, yanımdaki güzel Prenses de Riley Gestrona, bilmeyenler için Riley Gestrona bu İmparatorluğun Prensesidir."

   Diye konuşurken ayağa kalktı ve karşısındaki herkese baktı. Gözlerine tek tek bakarken Ruth, Darcye mutlu gözlerle bakıyor Riley de başını yavaşça sallıyordu.

   Darcy ellerini iki yana açarak konuştu

  "Cemprianda olan Kıta Şampiyonasının ya da Şimdi Olacak Şampiyonanın kurallarını bilen oldu mu?" Dedikten sonra Heatheri gördü. Heather gözlüğünü düzeltirken Darcle göz göze geldi ve sahte bir şekilde öksürüp içten bir gülümseme takındı.

  "Merhaba Patron. Ben Kuralları biliyorum, isterseniz herkes için en önemli kurallardan bahsedebilirim.." diyerek Etrafında bulunan kişilere baktı.

   Birkaç kişi kafasını sallarken

  "Olabilir.."

  "Ben Kuralları hiç bilmiyorum." Gibi konuşmalar geçti.

   Darcy de eliyle işaret vererek konuşmasını rica etti

  "Kan Düellosu olmadığı sürece Öldürmek kesinlikle yasak çünkü Kıtanın En gelecek vaadeden kişileri burda ve kimse gereksiz bir şekilde ölmesini istemez. Eh bide Kaza ile öldürme olayı var ama.."

Darcy (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin