Bölüm 12 - Meydan Savaşı 27 Olayı

1.6K 161 11
                                    

Yeni Bir bölümle yine karşınızdayım Sonunda Arena Savaşları başladı ve Darcy ve Due savaş arzusunu az da olsa bastırmaya çalışıyor.

İyi okumalar dilerim.

-----------------------------------------------------------------------------------

Meşaleler söndüğü anda bütün dövüşçüler aralarında savaşmaya başladılar. Türlü türlü çığlık, bağrışma, feryat, Nida seslerine Kılıç, Balta, Kalkan, Element Büyüleri , Patlama sesleri, Yere düşen kanlar eşlik ediyordu.

Dövüşü kaybeden kişiler anında bekleme salonuna ışınlandırılıp ortamdan uzaklaştırılıyordu.

Tabi bu sırada Darcy elinden geldiğince Arenanın ortasına doğru eli boş bir şekilde koşuyordu. O sırada neredeyse herkes birisi ile savaştığı için Darcy aralarından hızlıca geçiyor Arenanın ortasına doğru koşuyordu. Arenanın ortası çatlamış taşlar ve Alevler arasında bir yerdi. Anlaşılan orası Ateş Elementi kullanıcıları için ideal bir yer diye düşünüyordu Darcy.

Arenanın ortasına vardığında Dueye sesli bir şekilde seslendi.

"Zamanı geldi Due hazır mısın!"

"Haydi çıkar baltayı sabırsızlanıyorum!"

Darcy dövmesinden Baltayı çıkardı ve havaya kaldırdı. Havaya kaldırması ile Neredeyse bütün Arenada Bir Kurt uluması yankılandı ve Baltadan etrafa doğru sert bir rüzgar esti.

İşte Balta ortaya çıkmıştı. Artık Darcynin sahnesi başlıyordu. Sesin etkisiyle İzleyicilerin hepsi Sesin Kaynağını, Arenanın ortasını izlemeye başladı.

Dövüşçüler bu yüksek uluma karşısında istemsizce etraflarını inceleyip Kurt olup olmadığına baktılar. Resmen dövüşler neredeyse durmuş herkes Kurdu arıyordu. Birkaç dövüşçü etrafta konuşuyordu.

"Kurt mu var, nerde? Bir Kurt uluması duyulmadı mı?" Gibi sorular soruyorlardı.

Birkaç Saniye sonra Darcy Vahşi bir şekilde kendisine doğru bakan kişilere doğru hafif yalpalayarak ve o sırada gülerek yaklaşıyordu.

"Sonunda! Ne zamandır bunu bekliyordum Anlatamam size! Öncelikle Hepinize Teşekkür ederim Bana yükselmem için bir basamak oldunuz hahahah! Ihm herneyse bunu hızlı yapmak istiyorum çünkü birebir dövüşler daha iyi oluyor.. o kan kokusu o rakibin çığlığı.. acaba Organı dışarıda sallanırken ne kadar kan akıyor, yüz ifadesi nasıl oluyor hepsini denemek istiyorumm!"

Delicesine bir bakış takınarak baltasını sol eline aldı ve onlarca kişinin üzerine koşmaya başladı. İzleyiciler bu yaşta bir çocuğun böyle konuşmasına şaşırmış ve izliyorlardı.

Leona, Cierra, Anna bile bu konuşmadan sonra şaşırmış, Anna ve Leonanın "Ne diyor bu?" Demesine sebep olmuştu.

Dövüşçüler bu sesten ve konuşmadan sonra Darcyden çekinmeye başlayarak hafif geri çekildiler. Darcynin etrafında yaklaşık olarak 27 kişi sayılıyordu. Diğer herkes devasa arenanın farklı yerlerinde sadece Kurt ulumasını ve Darcynin Sesli Kahkahalarını duymuştu. Aralarında dövüşmeye devam ediyorlardı.

Darcy (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin