Bölüm 31

442 58 13
                                    

   Bulutlu ve serin bir Pazar gecesinden selamlar efenim.

   Yaklaşık 1815 kelimelik bir bölüm ile karşınızdayım.

   İyi okumalar dilerim.

-----------------------------------------------------------------------------------

   Kilisenin askerlerinin silahlarını ana koridordan temizleyen üçlü, sarayın tüm odalarını bir gün gibi uzun bir sürede kontrol etmiş ve sarayda herhangi bir şeyin yerinin değiştirilmediğini, alınmadığını anlayarak nihayet akşam yemeği için masaya geçmişti.

   Tabii bu sırada Zoey ve Devany kendi arasında kendi bedenleriyle sohbet ederken Darcy, Sion ve Mathias bu sohbeti duymuyordu.

   Masadaki çeşit çeşit yemeği gören Darcy iştahlı bir şekilde yemeye başladı. Mathias, Darcynin isteğini tekrardan düşünürken kararını vererek konuştu.

  "Yarın sabah erkenden Bodrumdaki odaya girip meditasyonuna başlarsın.. ama bizim kazancımız ne olacak?"

   Darcy kaşlarını hafifçe çatarken duraksadı. Böyle bir şey olacağını tahmin etse de Sion ve Mathiasın ne ile tatmin olabileceğini düşünmemişti.

  "Hmm.. Paraya ihtiyacınız yok herhalde?"

   Sion gülümseyerek yanıtladı.

  "Hayır. Paraya gerek yok."

  "Oh peki.. mmm.. Teknik kütüphaneniz var değil mi? O kütüphane için teknik kitapları versem?"

   Mathias başını onaylarcasına sallarken ellerini masaya koydu.

  "Olur. Kütüphanemin dolu olması hoşuma gider."

   Darcy başını hafifçe salladı ve yemeğine devam etti. Yemeğini bitirdikten sonra ayağa kalktı ve Yemekler için Mathias ile Siona teşekkür edip kapıya doğru yürümeye başladı. Devany ve Zoeyin kendi arasında Gülüşerek sohbet ettiğini gördü ve onları bölmemek için kendi başına odasına gitti.

   55 yılın ardından odasına girdiğinde derin bir nefes verdi, yatağına oturup dizinin üzerine dirseklerini koyup ellerini yüzüne götürüp düşünmeye başladı.

  "Kral odasını kullanmam ileride savaşırken alem atlamamı zorlaştırır mı sence?"

   Duane sorunun kendisine geldiğini anlamıştı ve yanıtladı.

  "Dantianın zaten iki kez sakatlandı evlat. İşkence sırasında sen farkında olmasan da o piç seni ikinci kez sakatlayan kişi oldu."

  "Hadi ya.."

  "Kral odasına girmen senin için daha iyi çünkü üçüncü kez sakatlandığında gelişimin daha da yavaşlayacak çünkü gelişim damarların daralacak. Kral odasında kesinlikle İmparator Kaynak Alemine gireceksin gerisi de senin inadına bağlı."

  "Hmm.. ne kadar sürüyor peki bu Kral Odasında gelişim?"

  "Yani istersen bir gün istersen bir ay sana kalmış. Hazırlıklı gittiğin sürece epey uzun süre kalabilirsin. Sonuçta orada yemeğe ihtiyacın olacak içeceğe tuvalete falan.."

  "Yemek tamamda tuvalet nasıl hallolacak?"

  "Oda derken gerçekten bir odadan bahsediyoruz evlat. Bir tuvalet bir mutfak ne bileyim bir odada neye ihtiyacın varsa onlar var. Ah ama benim bildiğim her oda değişik olur. Mesela  Bu saraydaki Kral odasında Yatak olmayabilir veya fazladan bir şeyler olabilir. Şimdi aklında olan bir soru vardır biz nasıl gelişiyoruz normal dünyadan farkı ne diye..."

Darcy (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin