P+P

40 5 0
                                    

Celou neděli jsem trčela v tom pokoji. S nikým jsem nesměla mluvit. Vím, že ostatní zas měli společné činnosti.
Musela jsem se nějak zabavit, a tak jsem přemýšlela. O Phillipovi. Nebo jsem dělala bordel, skákala na posteli... Nakonec jsem tu nudu vydržela, a večer mě pustili na pokoj. Podle mě je divné zavírat princezny do pokoje za trest. Diana se na nic neptala. Vůbec se se mnou nebavila. Ignooor.
Na noc nás zamkli. Stejně bych už nikam nešla. Nebo za Phillipem...😢

V pondělí začalo vyučování. Bylo to ale docela retardované.
Měli jsme za úkol poznat, které jablko je otrávené. Dali přede mě dvě jablka. Jedno krásné červené, a druhé normální. Jasně že to normální jsem i vzala. Tohle podle mě měla dělat Sally. Na co nám to bude?!
Pak přišla hodina tance. Valčík, Polka... nikdy mi tančit nešlo. Docela jsem se toho bála. Pak ale do sálu přišli kluci. Měli jsme tančit s nima!
Věděla jsem, že se mnou bude tančit Phillip. Učitelka nás vybídla, ať uděláme páry. Nenápadně jsem se plížila k Phillipovi. On ale zamířil na druhou stranu tělocvičny. On mě neviděl?
To už jsem šla k němu normálně. On se ale nerozhlížel kde jsem. Už jsem chtěla říct že jsem za ním, když v tom k němu vyrazila Phillipa. Nechápala jsem co se děje. Oba se na sebe usmáli, a šli spolu do prostřed sálu. Vyjeveně jsem za nima koukala. Phillip a Phillipa?!!!
Nakonec jsem tančila s Rickym. Je to takovej podivín. Oboum nám to nešlo. Pořád jsem se koukala, jak tančí ti dva. Koukali si zamilovaně do očí, a skoro si dali i pusu!
Chtělo se mi ječet. Když zkončila píseň, měli jsme pauzu. Phillip a Phillipa si sedli vedle sebe, a o něčem si povídali. Tajně jsem si sedla poblíž, a poslouchala.
,,Kdo tě učil tančit?" zeptala se až moc láskyplně Phillipa.
,,Měl jsem hodiny v paláci"
Pořád na sebe zamilovaně koukali.
,,Krásně se k sobě hodíme" řekl Phillip
,,Phillip a Phillipa, P+P!"
Phillipa se zasmála. ,,Už jsi měl někdy holku?" ptala se dál Phillipa.
Pořádně jsem nastražila uši. A vůbec, Proč je Phillipa tak strašně zvědavá?!
,,No, asi tak na pět sekund, než jsem potkal tebe" řekl Phillip, a usmál se. Ona taky.
Sledovat je bylo mučící. Pak si mě ale Phillipa všimla. Ihned jsem otočila hlavu, a dělala že koukám na hodiny. Přála jsem si ať už to zkončí. Nakonec za nima přišla Diana, která mimochodem tančila s Thomasem.
Při druhém tanci, tentokrát Polka, jsem tančila s Jankem. Byl výborný tanečník, narozdíl ode mě. Pořád jsem si totiž pletla nohy. A navíc soustředit se na tanec a ještě a ty dva bylo nesmírně těžké. Píseň se blížila ke konci. Phillip a Phillipa se záhadně přesunuli na druhý konec sálu, a zahlédnout je bylo obtížné. Hlavu jsem měla divně otočenou jen abych je viděla. ,,Seš v poho?" zeptal se zničehonic Janek. ,,Jo, ok" vyjekla jsem rychle. Když zkončila píseň, zase byla pauza. Tentokrát ale byli úplně v rohu sálu, a být u nich bylo moc nápadné. Tak jsem seděla sama.
Další tanec byl Waltz. Tančila jsem zase s Rickim. Tančili jsme dokola, takže jsem na ně dobře viděla. Waltz nebyl zas tak těžký. Píseň se blížila ke konci, a Phillip s Phillipou se k sobě víc a víc přibližovali. Snad ne teď přede všemi....!!!! napadlo mě, ale bylo pozdě. Dali si pusu. Sice takovou krátkou, ale i tak! Nikdo kromě mě to asi neviděl. Pak zkončila píseň. Odběhla jsem na záchody se slzami v očích.

Večer nás nezamkli. Stejně jsem ale neměla kam jít. Ani na balkón jsem dnes nešla. Někdy kolem půlnoci někdo zaťukal slabě na dveře. Diana rychle vstala, a otevřela, jak kdyby to čekala. Za dveřmi byl Phillip, Thomas a Phillipa. Všichni v černém. Bez přemýšlení jsem vyskočila z postele. ,,Kam jdete?!" křikla jsem na ně. ,,Zmlkni!" zasyčela Diana. ,,Ne" řekla jsem nahlas. ,,Chceš zkončit jak minule?!" varovala mě Phillipa. Všichni už stáli na chodbě. ,,Klidně, aspoň bych nemusela vidět ten tvůj Prasečí Ksicht" zasmála jsem se.
,,A jakej ksicht máš teda ty? Když si Phillip vybere radši Prasečí Ksicht než tebe!" zasmála se pro změnu Phillipa.
Vrhla jsem na ni můj proslulý ledový pohled. Chtěla jsem něco říct, když v tom Phillip zavřel dveře, a v zámku cvakl klíč. Všichni se za dveřmi smáli, když jsem začala bušit na dveře. Zamkli mě tu! Pak jsem slyšela jak jdou pryč. Chtěla jsem vyrazit dveře ale nepomohlo to. Pak mě ale napadlo, že umím udělat ledový klíč. Za chvilku jsem byla hotová, a mohla jsem je sledovat. Kdybych ale věděla kde jsou!

Emily ArendelskáWhere stories live. Discover now