Γιατι η Νινταλι επρεπε να γεννησει με καισαρικη οταν ηταν εγκυος στην Deyna;

8 0 0
                                    

Γεια σας παιδια, 

Εδω Loretta και οπως ξερετε σας ηρθα με αλλη μια θεωρια η οποια ομως αφορα αποκλειστικα την Νινταλι για δευτερη ομως φορα. 

Σιγουρα εκει που θα διαβασατε το προηγουμενο κεφαλαιο που αποκαλυπτει το γιατι η Νινταλι δεν μπορει να κυοφορησει (δηλαδη να μεινει εγκυος) πια, θα αναρωτηθηκατε, αφου επαθε αυτο το ατυχημα και επαθε η Νινταλι ζημια, η οποια της κοστισε το ενδεχομενο του ξανα μεινει εγκυος, οταν ηταν να μεινει εγκυος στην Deyna, πως καταφερε να γεννησει εστω που δεν ειχε παθει καποια ζημια λογου καποιου ατυχηματος μεχρι και τοτε; 

Ε λοιπον ειμαι εδω για να σας λυσω οποια απορια και να εχετε μεχρι και απεναντι σε αυτο. 

Μπορει ομως αυτο η Νινταλι να μην το παραδεχτηκε ποτε καθως δεν το συζητησε με κανεναν αυτο διοτι υποτιθεται οτι η ζωη της ειναι φυσιολογικη και ομορφη και ετσι προσπαθησε να κρυψει τα προβληματα της με το να μην μιλησει ποτε γι'αυτα και σε κανεναν αλλο. Οποτε ειναι λογικο να σκεφτεις πως μονο εκεινη και η οικογενεια της κρατησαν τα προβληματα τους μονο μεταξυ τους και ηταν δυσκολο εστω στη Νινταλι και τη Deyna να παραδεχτουν καποιο προβλημα τους.

Αλλα το σημερινο κεφαλαιο εχει να κανει αποκλειστικα μονο με τη Νινταλι, οποτε θα μιλησουμε περισσοτερο μονο γι'αυτην αποκλειστικα. Και ολα τα αλλα να τα αφησουμε εξω απο αυτο ή πολυ απλα, να τα συζητησουμε κατω στα σχολια οπου ο καθενας μας μπορει να μπιραστει την δικια του σκεψη και αποψη. Ακομα και δικια του θεωρια. 👇

Λοιπον.....

Εστω και ανεπισημο που ηταν ενα σεναριο που εγραψα εναν μηνα πριν, εβαλα επιτελους τη Νινταλι να παραδεχεται τον λογο που γεννησε με καισαρικη για να δω πως θα μπορουσε να αντιμετωπιστει αυτη η φαση στην περιπτωση που εστω ενας φιλος της, την ρωτουσε γιατι γεννησε με καισαρικη αν το πιανανε αυτο σαν θεμα συζητησης.

Ας παρουμε συγκεριμενα τις επισημες απαντησεις της Νινταλι οπου γινονται στον εστω ανεπισημο διαλογο που εγραψα εγω εναν μηνα πριν. (Γιατι βαριεμαι να τα περιγραψω, οχι τιποτα'λλο χα χα) 

Παμε! 

Απαντηση 1:

Νινταλι: Οχι, οχι με καισαρικη γεννησα. Γιατι ετσι επρεπε να γινει.

Εσεις τωρα θα αναρωτηθειτε, 

"Γιατι ομως ετσι επρεπε να γινει; Της λεγανε πραγματα του τυπου, "εχεις πολυ στενη λεκανη" και "εισαι πολυ λεπτη οποτε δεν θα μπορει το παιδι σου να γεννηθει φυσιολογικα οποτε ειναι καλυτερα να γεννησεις με καισαρικη διοτι αυτο δεν θα ταλαιπωρησει το παιδι της ουτε την ιδια;""

Θεωρίες Για Τα O.C ΜουWhere stories live. Discover now