Γιατι η Νινταλι δεν μπορει να ξανα κυοφορησει πια;

6 0 0
                                    


Οπως εχουμε δει σε μια συγκεκριμενη αναμνηση της Deyna's  (βιβλιο: Αναδρομη στο παρελθον μιας πριγκιπισσας), αποκαλυπτεται καποια στιγμη στη Νινταλι οτι δεν μπορει να κανει παιδια λογω του γεγονοτος οτι εκει που κατεβαινε τα σκαλια και υπεστη καρδιακο επισοδιο και εχασε τις αισθησεις της, επεσε απο τα τελευταια (επτα) σκαλια του καστρου και κυλησε ως το πατωμα και αιμορραγουσε. Που σημαινει οτι επαθε ζημια η οποια της κοστισε την πιθανοτητα του να ξανα κανει παιδια. (Στον κοσμο μου ολα γινονται, σουσ!) 

Κανεις ομως δεν ηξερε οτι εμεινε εγκυος για δευτερη φορα και οτι ηταν 13 εβδομαδων εγκυος στην φαση οπου αποφασισαν να πουν στα παιδια οτι θα χωρισουν επισημως οταν θα εχουν πλεον ενηλικιωθει και θα εχουν επισημως φυγει για να ζησουν τις ζωες τους, διοτι ο Ντρεβορ της ξεκαθαρισε οτι δεν γινεται να χρησιμοποιησει ενα παιδι ως μεσο ωστε να παραμεινουν μαζι σαν ζευγαρι οταν η Νινταλι του εδωσε την ιδεα να προσπαθησουν να κανουν και δευτερο παιδι ωστε να μεινουν μαζι ως ζευγαρι.

(Ξερω ειναι λιγο περιττη λεπτομερεια αυτη αλλα το πως ξαναεμεινε η Νινταλι εγκυος απο τον Ντρεβορ ηταν οταν ειχαν παλι τσακωθει για κατι ηλιθιο αλλα μετα τα βρηκαν και πηγαν στο δωματιο τους και προσπαθησαν να κανουν κατι ωστε να χαλαρωσουν απο την ολη ενταση που ειχαν. Ειχαν πει βεβαια συγνωμη ο ενας στον αλλο για το γεγονος οτι τσακωθηκαν και αρχισαν να κανουν ερωτα/σεξ ωστε να χαλαρωσουν και.... να περασουν καλα τελος παντων. Μετα απο λιγες ημερες ηταν που η Νινταλι ειχε αρχισει να ποναει αλλα δεν ηξερε οτι ηταν εγκυος και δευτερη φορα και ετσι οπως και οι υπολοιποι, νομιζε οτι απλα ηταν κατι που θα περνουσε και ισως αν ετρωγε κατι θα εννιωθε καλυτερα. Την ημερα που εδωσε την ιδεα στον Ντρεβορ να κανουν παιδι ωστε να παραμεινουν μαζι σαν ζευγαρι και να τον ξανα κερδιζε κατα αυτον τον τροπο ηταν που εμαθε οτι εμεινε ξανα εγκυος και επειδη της ειπε ο Ντρεβορ αυτο που της ειπε, η Νινταλι το θεωρησε καλυτερο να μην πει τιποτα και σε κανεναν για την δευτερη της εγκυμοσυνη διοτι δεν ηθελε να τον φερει σε δυσκολη θεση και να ξανα τσακωθουν οπως τσακωνονταν συχνα για το παραμικρο. Ηταν και αυτο οτι σκεφτοταν οτι αν του το ελεγε, θα τσακωνονταν μεχρι και γι'αυτο.) 

Ο Ντρεβορ μολις ειδε ετσι την Νινταλι, προφανως τρομαξε και προσπαθησε να τη συνεφερει μα δεν εγινε τιποτα και καλεσε ασθενοφορο. Προφανως και φανηκαν τα αιματα στο πατωμα οταν την σηκωσαν για να την βαλουν στο φορειο και ο Ντρεβορ για να μην δουν τιποτα τα παιδια και τρομαξουν (στη φαση που θα επεστρεφαν εστω μονα τους στο καστρο) πηρε γρηγορα ενα μαντιλι και τα καθαρισε. Και ετσι πηγε με τους γιατρους ωστε να ειναι κοντα στη Νινταλι. 

Θεωρίες Για Τα O.C ΜουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα