Αποκαλυπτοντας Ποιες Πλευρές Του Εαυτού Μου Είναι Τα O.C Μου ?

13 1 3
                                    

Γειά παιδιά.
Ξέρω ότι αυτό το είχα κάνει upload σε βίντεο στο YouTube τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε αλλά σκεφτόμουν τελικά να τα γράψω κάπου εδώ πέρα τώρα τελευταία ώστε να υπάρχουν κάπου επίσης γραμμένα. Τέλος πάντων αρχίζω για να μην πολυλογω άλλο.

Η Λορέττα είναι η είναι η ευγενική μου πλευρά η οποία μπορεί να γίνει και σκληρή αν τα βάλεις μαζί της γιατί παρόλο που είναι ευγενική μπορεί να υπερασπιστεί κάποιον που έχει μπλέξει σε μια δύσκολη κατάσταση και έτσι να σου δείξει την σκληρή της πλευρά.

Η Μπρίαννα είναι η γλυκιά και η ευαίσθητη μου πλευρά αλλά αν της συμβεί κάτι κακό στεναχωριεται εύκολα και επίσης κλαίει εύκολα ανάλογα με το πόσο της εκατό θα πληγωθει. Είναι επίσης και φοβητσιαρα κιόλας οπότε ενδέχεται να κλαψει και από φόβο για κάτι.

Ο Τζάκσον είναι η χαλαρη πλευρά του εαυτού μου η οποία δεν έχει πρόβλημα να κάνει ή να πάρει κάτι που του προτείνουν να κάνει π.χ. να πάει για σινεμά ή π.χ. να πάρουν πίτσα. Δηλαδή όταν πρόκειται για κάτι καλό δεν έχει πρόβλημα να γίνει αλλά αν πρόκειται για κακό θα αρνηθεί.

Ο Ραΐαν είναι η σκληρή και η θαρραλέα πλευρά του εαυτού μου γιατί έχει επιθετική φύση και δεν διστάζει να επιτεθεί ή να πει σκληρά λόγια σε όποιον τα βάλει μαζί του.

Η Νταΐαννα είναι η προστατευτική (ή αλλιώς προσεκτική) πλευρά του εαυτού μου γιατί ότι και να γίνει πάντα είναι εκεί για να προστατέψει (ή αλλιώς να προσέξει) τους φίλους της απο μια κακιά περίπτωση μένοντας πάντα γενναία.

Η Αφροδίτη είναι η γλυκιά αλλά χαρούμενη πλευρά του εαυτού μου που αν και ελαφρώς ασταθής κοπέλα με μια θετική στάση και απεριόριστη ενέργεια, έχει μια καθαρή καρδιά και δεν την αφήνει τίποτα να τη σταματήσει αλλά αν συμβεί κάτι κακό, προφανώς να δράσει αμέσως.

Ο Νταΐλαν είναι η καλοσυνάτη και καλοπροαίρετη πλευρά του εαυτού μου που οδηγείται από μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης για να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος ώστε να υποστηρίξει την ειρήνη αν και είναι κάπως αφελής και ανώριμος. Παρά τα μνημειώδη καθήκοντα που μπορεί να έχει, είναι αισιόδοξος και θα κάνει ότι πρέπει για να προστατέψει τον κόσμο.

Η Έκλειψη είναι η τρυφερή αλλά γενναία πλευρά του εαυτού μου η οποία έχει τα κότσια να αντιμετωπίσει την κάθε δύσκολη κατάσταση που προκύπτει ακολουθώντας τα καθήκοντα της να προστατέψει τον κόσμο και ας είναι επίσης ελαφρώς ασταθής όπως η Αφροδίτη.

Θεωρίες Για Τα O.C ΜουWhere stories live. Discover now