Τι είναι το Fermecatix? 😕

9 1 2
                                    

Γειά σας παιδιά σήμερα θα σας μιλήσω σχετικά με μια fanmade δύναμη πάλι που λέγεται "Fermecatix" οπότε σε περίπτωση που δε θα ξέρετε τι είναι, έχετε εμένα να σας το εξηγήσω.

Λοιπόν το Fermecatix βγαίνει από την ρουμανική λέξη fermecate που στα ελληνικά σημαίνει μαγεμένο οπότε προφανές και στα αγγλικά να σημαίνει enchanted.

Note: Μεταξύ μας ή δύναμη Enchantix βγαίνει από την λέξη Enchanted. Ξέρω δε θα σας νοιάζει απλά το αναφέρω έτσι απλά για Short info.

Δείτε εικόνα από το Winx O.C μου το οποίο μοιράζομαι με μια κοπέλα στο Deviantart στη μεταμόρφωση Enchantix ή αλλιώς Fermecatix της.

C μου το οποίο μοιράζομαι με μια κοπέλα στο Deviantart στη μεταμόρφωση Enchantix ή αλλιώς Fermecatix της

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Το αρτ μπορεί να βρεθεί στο Deviantart σε αυτό το link: https://whisperingillusion.deviantart.com/art/FCD-MC-season-3-Silver-EnchantiX-FermecatiX-684504895

Τώρα γιατί αποκαλούμε αλλιώς τη μεταμόρφωση Enchantix και Fermecatix; Επειδή έτσι λέγεται στα ρουμανική μετάφραση του Winx Club γενικά. Δεν έχει να κάνει απαραιτήτως με την συγκεκριμένη νεράιδα που έχει τη φλόγα του φεγγαροφωτου ή του δράκου ας πούμε γιατί σε όλες τις νεράιδες πάει η ονομασία Fermecatix γιατί έτσι είναι γενικά στη ρουμανική μετάφραση αυτό είναι όλο.

Επίσης έφτιαξα και μια αγγλική εκδοχή της ρουμανικης εκδοχής του τραγουδιού της μεταμόρφωσης Enchantix έστω και για πλακα. 😅

Εδώ τα Lyrics της δικής μου αγγλικής εκδοχής από την Original ρουμανική εκδοχή:
Fermecatix birth zane
 With great powers!
Fermecatix Wonderful powers!
Burners, magical
 Wonderful dimensions!
 Enchanted power
Stunning vision
The Stunning Power MysteriX!
 Fermecatix!

Και τα Original lyrics του συγκεκριμένου τραγουδιού στα ρουμανικα: (Για να ξέρετε από από έκανα μετάφραση το τραγούδι)

''Fermecate!

Naste zane

Cu puteri uriase!

Fermecate!

Puteri minunate!

Arzatoare,magice

Dimensiuni minunate!

Puterea fermecata

Viziune uimitoare

Uluitoarea putere MysteriX!

Fermecate!''

Μεταξύ μας στην αγγλική μου εκδοχή, τη λέξη fermecate την άλλαξα σε fermecatix επειδή μου φάνηκε καλή ιδέα μα και επειδή που την μετεφρασε κανονικά με την αγγλική του έννοια το Enchanted οπότε σκέφτηκα να το αλλάξω έτσι σε fermecatix για να δώσω έμφαση στο αλλιωτικο όνομα της Enchantix μεταμόρφωσης της Σίλβερ.

Σκέφτομαι να προσπαθήσω να το τραγουδίσω σε βίντεο έτσι απλά γι'αυτή τη φάση αλλά ένα πρόβλημα έχω. Δεν έχω καμία εφαρμογή που να είναι σαν στούντιο ηχογράφησης ή κάτι τέτοιο στο κινητό οπότε θα προσπαθήσω κατά κάποιον παράξενο τρόπο.

Ελπίζω να μην είναι κλεψια αυτό εντωμεταξυ. :"3

Λοιπόν αυτά είχα να σας πω για σήμερα ευχαριστώ που διαβάσατε άλλη μια θεωρία από μένα οπότε stay tuned για ακόμα περισσότερα πράγματα.

Bye~ 👋

Θεωρίες Για Τα O.C ΜουWhere stories live. Discover now