Γιατί η Ντεΐνα βλέπει εφιαλτες; 😯

9 1 2
                                    

Γειά σας παιδιά LoveKiller66 εδώ.
Σήμερα θα σας μιλήσω για το γεγονός του γιατί η Ντεΐνα βλέπει εφιαλτες έστω και σε σπάνια περίπτωση γιατί δεν της συμβαίνει συνέχεια ή συχνά να βλέπει εφιαλτες αλλά σπάνια. Όπως εγώ για παράδειγμα γιατί και σε μένα είναι σπάνια περίπτωση να δω εφιάλτη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Εδώ μιλάμε για την Ντεΐνα να πούμε. ^^"

Τέλος πάντων, το θέμα ειναι ότι η Ντεΐνα βλέπει εφιαλτες έστω και σε σπάνια περίπτωση επειδή είναι ανάλογα με το πόσο πολύ θα επηρεαστεί από ένα άσχημο γεγονός που μπορεί να βιώσει και αν όντως βιώσει ένα άσχημο γεγονός, μετά μια οποιαδήποτε στιγμή της νύχτας κοιμηθεί έστω και με το ζόρι τότε βλέπει εφιάλτη με βάση το άσχημο γεγονός που βίωσε και μάλιστα από το οποίο επηρεάστηκε νωρίτερα. Για παράδειγμα βιώνει το άσχημο γεγονός ότι ένα αγαπημένο της πρόσωπο σκοτώνεται από κάποιον, τότε βλέπει εφιάλτη με βάση αυτό επειδή είναι επηρεασμένη από το συγκεκριμένο άσχημο γεγονός που βίωσε νωρίτερα και προφανώς ταράζεται στον ύπνο της γιατί είναι λογικό να γίνει. Βέβαια όπως έχει επίσης φανει, υπήρξαν και άλλες στιγμές στις οποίες η Ντεΐνα είχε τύχει να επηρεαστεί από κάποια άλλα άσχημα γεγονότα που έχει βιώσει επίσης για παράδειγμα να τσακωθεί με τους φίλους της, να πληγωθεί από κάποιους κτλ. αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είχε τύχει να δει εφιάλτη παρόλο που υπήρξε επηρεασμένη και από τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης έχει τύχει κιόλας να δει εφιάλτη και στο άκυρο 1 ή 2 φορές σε ρπ χωρίς να έχει επηρεαστεί από κάτι αλλά ήταν επίσης ένα πράγμα που την ταράζε επίσης. Και μάλιστα σε σπάνια περίπτωση και αυτό αλλά εντάξει δεν είναι όπως στη περίπτωση που είναι είδη επηρεασμένη από ένα άσχημο γεγονός που προέκυψε είναι... τελείως σπανιότερη φάση σε αντίθεση με την γνήσια φάση.

Τέλος πάντων αυτά είχα να πω για σήμερα αυτή τη φορά ελπίζω να καταλάβατε παρόλο που τα εξήγησα περίπλοκα αυτά γιατί δεν ξέρω πως αλλιώς να τα εξηγήσω so αυτά είναι όλα.

Bye~ 👋

Θεωρίες Για Τα O.C ΜουWhere stories live. Discover now