Πως βρέθηκε η Νταΐαννα ξαφνικά στο επεισόδιο 1 του Team Freedom

96 4 2
                                    

Λοιπόν σε περίπτωση που έχετε διαβάσει το πρώτο επεισόδιο της Sonic σειράς μου το Team Freedom, σίγουρα θα έχετε δει την Νταΐαννα να βρίσκεται πίσω από ένα θάμνο κρυμμένη και να κοιτάζει τους τέσσερις φίλους να μπαίνουν μέσα στο σπίτι και σε μετά να τους ακολουθεί μέσα και ξαφνικά να τους μιλάει.

Αυτό λοιπόν μπορώ να σας το εξηγήσω εγώ μια που βρήκα ιδέα για το πως εμφανίστηκε ξαφνικά εκεί χθες το μεσημέρι κιόλας αφού είχα τελειώσει να αντιγράφω το επεισόδιο 1 από το παλιό μου τετράδιο στο κινητό.

Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ αρχίζω τώρα.

Με βάση την ιστορία της Νταΐαννα, σε κάποια φάση λέει ότι τόσα χρόνια δηλαδή 12 χρόνια συνολικά αφού είχε γίνει αυτό το γεγονός με τους γονείς και της αδερφή της όταν ήταν μικρή, έμενε μόνη της οπότε έμενε αυτή σε αυτό το σπίτι που πάτησαν οι τέσσερις φίλοι το πόδι τους μέσα. Μπορώ να σας πω βέβαια ότι η Νταΐαννα δεν έμενε στους δρόμους ή σε πολλά ξένα σπίτια στο σημείο που σας λέω ότι έμενε μόνη της. Έμενε δηλαδή απλώς στο συγκεκριμένο σπίτι μόνη της τόσα χρόνια. Πάντως ο Τζάκσον με την Λορέττα βρήκαν τη πόρτα ξεκλείδωτη επειδή η Νταΐαννα είχε ξεχάσει να την κλειδώσει εκεί που ήταν να φύγει από το σπίτι για να πάει κάπου βόλτα στο δάσος της πόλης παρόλο που αυτό το σημείο δεν το δείχνει σαν σκηνικό στο επεισόδιο. Τέλος πάντων το βράδυ όμως που η Νταΐαννα βρέθηκε πίσω από τον θάμνο επειδή επέστρεψε από την βόλτα της που είχε κάνει στο δάσος της πόλης μα και επειδή ήταν ανασφαλής.

Γι'αυτό έμεινε για λίγο κρυμμένη πίσω από τον θάμνο μα θέλησε να πάει να τους γνωρίσει αλλά αφού τελικά η σχέση της με τα παιδιά πήγε καλά τότε όλα οκ για το πρώτο επεισόδιο.

Αυτά είχα να σας πω.

Πάντως μη σας νοιάζει στάνταρ θα βάλω την Νταΐαννα να τους πει την αλήθεια για το σπίτι και πως βρέθηκε ξαφνικά κοντά τους σε ένα από τα παραπάνω επεισόδια ώστε να μάθουν και τα άλλα τέσσερα παιδιά τι παίχτηκε στη φάση με την ξεκλείδωτη πόρτα και την ξαφνική εμφάνιση της Νταΐαννα στην ιστορία.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας στο να διαβάσετε τη πρώτη μου γραπτή θεωρία που σχετικά με κάτι δικό μου. Περισσότερες θεωρίες για δικά μου oc και παράξενα πράγματα στις ιστορίες μου θα έρθουν σύντομα so stay tuned.

~Bye~ 👋

Θεωρίες Για Τα O.C ΜουWhere stories live. Discover now