Πράγματα Σχετικά Με Τον Νταρκ Νειο

39 2 4
                                    

Γειά σας παιδιά. Αυτή τη φορά θα σας μιλήσω για κάποια πράγματα Σχετικά με τον Νταρκ Νειο, τον μυστήριο σκοτεινό μου σκαντζοχοιρο. ☺
Σίγουρα θα τον έχετε δει στο My O.Cs Book το οποίο έχω γράψει στα αγγλικά αλλά και να μην τον έχετε δει ακόμα δεν πειράζει. Αγάπη μόνο. Μόλις τον δείτε είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσει όπως και άλλα μου O.C. 😊

Για να μην τα πολυλογώ πάλι ας αρχίσω. Το πρώτο πράγμα που θα σας πω για τον Νταρκ Νειο είναι γιατί είναι σε όλα τόσο χαλαρός.
Well αυτό είναι λόγω του περιβάλλοντος στη σκοτεινή διάσταση από την οποία κατάγεται. Επειδή στη σκοτεινή διάσταση όλοι όσοι ζουν εκεί έχουν μάθει να είναι ψυχραιμοι και χαλαροι σε όλα δηλαδή ότι και να γίνει πάντα είναι έτσι τέλος πάντων οπότε είναι λογικό να βλέπεις και τον Νταρκ Νειο να είναι έτσι.  Γενικά έχω φανταστεί την σκοτεινή διάσταση με δικό μου τρόπο που μάλλον θα σας παραξενεύσει αλλά εγώ το βρίσκω πολύ Original ιδέα να κάνω την σκοτεινή διάσταση τόσο αλλιώς. Τέλος πάντων θα μάθετε στην πορεία τι πράγματα έχω βάλει. 😉

Το δεύτερο πράγμα που θέλω να σας πω είναι ο λόγος που τον λένε "Νταρκ Νειο". Λοιπόν, καταρχήν τον φωνάζουν Νειο αλλά το κανονικό του όνομα είναι Νταρκ Νειο και αυτό επειδή είναι ο νέος διάδοχος, μπορούμε επίσης να τον χαρακτηρίσουμε και νέο κάτοχο του σκότους. Μπορώ βέβαια να σας πω ότι επειδή ο πατέρας του ήταν αυστηρός στην περίπτωση που ήταν να τον εκπαδεύσει γιατί ήθελε να γίνει ο "τέλειος" νέος διάδοχος του σκότους και γι'αυτό τον ονόμασαν και οι δύο γονείς του έτσι. Κάτι που μπορώ να σας πω τι δεν τον χαλάει τον Νταρκ Νειο αλλά τέλος πάντων. Η μάνα του βέβαια μπορώ να σας πω πως ήθελε και αυτή να γίνει ο νέος διάδοχος του σκότους. Οκ όμως δεν ήταν αυτή αυστηρή μαζί του αλλά χαλαρή οπότε μεχ.

Το τρίτο πράγμα που θέλω να σας πω είναι ότι ο Νταρκ Νειο είναι επίσης σοφός και φιλόσοφος μαζί επειδή στη σκοτεινή διάσταση έτσι είναι όλοι τους. Επίσης έχει νυκτοφιλια δηλαδή εννοώ με αυτό ότι είναι λάτρης της νύχτας ή του σκοταδιού μα αυτός συγκεκριμένα είναι λάτρης και των δύο πραγμάτων. Τι να πω έτσι τον ήθελα και ξέρω καλά τι λέω. 😉

Το τέταρτο πράγμα που θέλω να σας πω είναι ότι ο Νταρκ Νειο δεν χαρακτηρίζει ζευγάρια που είναι αγόρι με αγόρι gay και τα ζευγάρια που είναι κορίτσι με κορίτσι λεσβειες γιατί στην πατρίδα του δεν τα χαρακτηρίζουν έτσι. Οπότε τα ζευγάρια που είναι κορίτσι με κορίτσι τα χαρακτηρίζουν yuri ενώ τα ζευγάρια που είναι αγόρι με αγόρι yaoi για να ακούγονται λίγο πιο ευγενικά γιατί αν πουν τη λέξη gay και λεσβεια θα είναι αγενεια οπότε δεν επιτρέπεται σε κανένα τους να  ξεστομιζει αυτές τις δύο λέξεις ούτε καν στους ίδιους τους, τους εαυτούς. Οπότε για πιο ευγενικά τα χαρακτηρίζουν yuri και yaoi στην σκοτεινή διάσταση. Δεν τους επιτρέπουν βέβαια να βρίζουν γενικά γιατί όλοι εκεί πέρα είναι σωστοί όπως και στη διάσταση της Ντεΐνας την Σολιαννα.

Το πέμπτο πράγμα που θέλω να σας πω για τον Νταρκ Νειο είναι ότι πιστεύει στο Yin και το Yang γιατί στην σκοτεινή διάσταση όλοι σε αυτό πιστεύουν. Είναι λογικό γιατί είναι ένα πάρα πολύ σοφό σύμβολο και ξέρουν πως όπου υπάρχει φως υπάρχει και σκοτάδι και όπου υπάρχει σκοτάδι υπάρχει και φως εφόσον συμβολίζει το φως και το σκοτάδι. Πιστεύουν βέβαια ότι συμβολίζει το καλό και το κακό επειδή όπου υπάρχει καλό υπάρχει και κακό και όπου υπάρχει κακό υπάρχει και καλό οπότε ναι. Η πίστη τους είναι μεγάλη σε αυτό.

Το έκτο πράγμα που θέλω επίσης να σας πω για τον Νταρκ Νειο είναι ότι παλιά είχε καβαληκευσει έναν δράκο, especialy του πατέρα του τον δράκο που τον έλεγαν Feng επειδή ήθελε ο πατέρας του να μάθει να καβαληκευει δράκο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του. Ξέρω αυτό μπορεί να μη σας νοιάζει αλλά ναι στη σκοτεινή διάσταση έχουν και δράκους σε μια περιοχή επειδή... μου φάνηκε καλή ιδέα. Ξέρω είναι κάπως σαν την Ιαπωνία ή την Κίνα ένα πράγμα αλλά μονίμως σκοτεινό. Πολλά παράξενα πράγματα για μια σκοτεινή διάσταση αλλά τεσπα.

Το έβδομο πράγμα που θα σας πω για τον Νταρκ Νειο είναι ότι πιστεύει στην ισότητα, την ειρήνη, την ενότητα, την αλληλεγγύη και την ελευθερία επειδή στη σκοτεινή διάσταση όλοι πιστεύουν σε αυτά επίσης. Όπως και η Ντεΐνα και όλοι όσοι ζουν στην διάσταση της την Σολιαννα.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας στο να διαβάσετε τη δεύτερη μου γραπτή θεωρία που σχετικά με κάτι δικό μου. Αυτά είχα να σας πω. Περισσότερες θεωρίες για δικά μου oc και παράξενα πράγματα στις ιστορίες μου θα έρθουν σύντομα so stay tuned.

~Bye~ 👋

Θεωρίες Για Τα O.C ΜουWhere stories live. Discover now