Γιατί Η Σμαράγδα Έχει Διαφορετικές Δυνάμεις Από Την Μπλουμ; 🙇

14 2 0
                                    

Γειά σας παιδιά σήμερα θα σας μιλήσω για τη διαφορά δυνάμεων που υπάρχει ανάμεσα στην Μπλουμ από το Winx Club και την Σμαράγδα, ένα από τα Winx Club O.C που θα έχετε σίγουρα γνωρίσει από τις ιστορίες του Λεττίξ Κλαμπ και από το "My O.Cs Book".
Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ ας αρχίσω.

Λοιπόν με βάση το επεισόδιο 2 του Λεττίξ Κλαμπ όπου σε αυτή τη φάση τα κορίτσια συζητάνε για την Σμαράγδα,

Λοιπόν με βάση το επεισόδιο 2 του Λεττίξ Κλαμπ όπου σε αυτή τη φάση τα κορίτσια συζητάνε για την Σμαράγδα,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν έχουν και οι δύο την ίδια δύναμη παρόλο που είναι διδυμες. Βέβαια μπορώ να σας πω ότι θα μπορούσαν να είναι και οι δύο τους οι εκλεκτές για να γίνουν οι διάδοχοι της φλόγας του δράκου αλλά τελικά έγινε αυτό που εκλεκτηκε μόνο η Μπλουμ να γίνει η διάδοχος της φλόγας του δράκου ενώ η Σμαράγδα εκλεκτηκε να γίνει η διάδοχος του νερού και του πάγου. Ναι μεν μπορεί να είναι διδυμες αλλά εκλεκτηκαν να γίνουν διάδοχοι δύο εντελώς διαφορετικών δυνάμεων.

Αυτά είχα να σας πω σε αυτή τη θεωρία παρόλο που την καταλαβαίνετε και από την ίδια την ιστορία μου.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας στο να διαβάσετε τη τετάρτη μου γραπτή θεωρία που σχετικά με κάτι δικό μου. Αυτά είχα να σας πω. Περισσότερες θεωρίες για δικά μου oc και παράξενα πράγματα στις ιστορίες μου θα έρθουν σύντομα so stay tuned.

~Bye~ 👋

Θεωρίες Για Τα O.C ΜουWhere stories live. Discover now