Bejelentkezés

283 16 5
                                    


~ Szép napot mindenkinek! 
Nem tudom ki van még itt és olvassa a történetemet vagy várja a folytatást. Azonban, ha mégis egy ilyen személy tévedt ide, akkor szeretném megköszönni a figyelmedet! 

~ Idejét se tudom már pontosan mikor írtam ide utoljára...Ennek az volt az oka, hogy idén érettségiztem. Elmondhatom magamról, hogy a nagy vírus évében érettségiztem és sikeresen megszereztem mindent. A jövőmet illetően sok elképzelésem és tervem van, amit megszeretnék valósítani. 

~ Viszont most pakk helyzet előtt állok. 
Többet jelezték még régebben, hogy kíváncsiak mi lesz a folytatás, hogy végül Brandon mellett marad e a főszereplő vagy enged a csábításnak és Danteval kezd új életet? Nos mint láthattátok az utóbbi időben nem voltam aktív így a fiókom is zárolva lett egy kis időre. Szeretnék visszatérni az íráshoz, de jelenleg nem igazán tudom még magam sem, hogyan is szeretném folytatni ezt a történetet. 

~ Azonban vannak ötleteim, viszont azok egy másikba jobban illenének. Szóval most mondhatni válságban vagyok és még én sem tudom mi legyen. Lehet ha időm engedi belekezdenék egy újabb történetbe és közben gondolkoznék ezen is, bár nem tudom lenne e olyan, akit még érdekelne egyáltalán. Ha nem is akkor meg csak magam miatt folytatom és ennyi. xD

~ A magánéletemben is nagy változások mentek végbe mostanában. 2 év mérgező kapcsolat után elkezdtem jobban odafigyelni magamra, összeszedni egy kis önbizalmat meg társai.  Ennek köszönhetően úgy tűnik megtaláltam az igazit, a nagy Ő-t - ahogy nektek tetszik - és pozitívabban látom a saját világomat is.

Nos szeretném megköszönni azoknak akik elolvasták ezt a kis szösszenetet tőlem és remélem minél hamarabb tudom folytatni az írást. Ha nm is pont ezt, akkor majd egy másik történetet.

( De persze jó lenne ezt is befejezni majd végre rendesen! >< )

Vérszívó a sulibanWhere stories live. Discover now