Duyuru:):)

4.4K 55 9
                                    


Arkadaşlar hepinize merhaba. Gördüğüme göre herkes çok üzüldü. Yalnız hesaba katamadığınız bir şey var. Sizce ben meydanı Aras'a bırakır mıyım? Spoiler vermek pek istemiyorum ama 2. kitap bomba gibi gelecek ve sizi çok mutlu edecek gelişmeler olacak. Bu biraz moralinizi yerine getirir inşallah. Çünkü o duyguyu bende biliyorum kitap kötü sonla bitince ben o kitabı okumak istemiyorum açıkçası. Ya da baş karakterlerden bir tanesi ölünce. Bir gün bi kitap okuyordum. Ama çok beğendiğim severek okuduğum bir kitaptı. Serisi falan vardı. Birinci kitabın sonunda kız ölüyordu. Biraz daha devam edip bırakmıştım. Fakat serisi devam etti. O yüzden sizleri anlayabiliyorum. Bu kitabı tabi ki bu şekilde bırakmayacağım. Emin olun sizleri şaşırtacak çok şey olacak bu kitapta. Okumayı sakın bırakmayın. Yoksa çok şey kaçırırsınız ona göre:)

Neyse çok konuştum sanırım. Belki bir çoğunuz burayı okumadan geçeek. Şahsen ben öyle yapıyordum bazı kitaplarda. Ahahhahahah

Gelecek yakında gelecek 2. bir kitapta görüşmek üzere. HA bu arada yeni bir kitap yazmaya başlıyorum. Konusu apayrı bir kitap. Yakında yayınlarım. Kaçırmamak için takipte kalın.

Sizleri seviyorum ve kocaman öpücüklere boğuyorummmmmmm......

ESARETDonde viven las historias. Descúbrelo ahora