BÖLÜM 5

18.9K 468 150
                                    

Multimedya = Ceylan

Arkama döndüğümde Kumral saçlı, sert kahve gözleri olan oldukça yakışıklı bir adamdı. Bana bakıp sırıttı ve göz kırptı. Aras'ın kükremesiyle yerimde sıçradım.

Aras "Bulut Ateş ne işin var lan burada siktiğimin adamı?" Aras fazlasıyla çok sinirliydi. Buradan kimdi? Neden öyle dedi?

Bulut "Șu yanındaki fıstık için geldim Aras Batur." Dedi ve kahkaha attı. Sanırım tam nikahın üstüne geldiği için yanaklarını öpebilirim.

İç ses 'evet evet sonrada Aras siksin seni. Zaten dünden razı.'

Aman be bir sevinemiyoz. Aras bana ve kızlara baktı. Sonrada Utku'ya döndü.

Aras "Götür çabuk onları buradan." Utku bizi götürürken Aras'ın sesini tekrar duydum.

Aras "Onu asla ve asla alamayacaksın Ateş." Daha sonra ise koşmaya başladık zaten. Arkadan ise silah sesleri geliyordu.

Cemre durunca bizde durduk.

Cemre "Utku ben korkuyorum." Utku biraz durdu. Daha sonra Cemre'nin alnını öptü.

Utku "Merak etme bebeğim zarar gelmeyecek size. İzin vermeyeceğim Ama şimdi acele etmemiz lazım." Tekrar koşmaya başladığımızda önümüze iki tane adam çıktı.

Utku direk atılarak iri olanına bir yumruk attı. Fakat adam o kadar güçlü ki yumruk işlemedi. Tekrar tekrar yumruk attığında diğer adam Utku'yu arkasından kollarını tuttu. Cemre ve Ceylan çığlık atıp Utku'yu kurtarmaya çalışıyorlardı fakat nafile. Ben ise bir bokum tepki veremiyordum.

Gözlerimden yaşlar sel olup akarken Utku yere düştü. Gözleri yarı aralıktı. Tam yanına çökücektim ki iri olan adam kolumdan tutup çekiştirmeye başladı. Ceylan diğer kolumdan tutup bağırıyordu.

Ceylan "Nereye götürüyorsunuz onu? Bırakın." Diğer adam Ceylan'ı itekleyince Ceylan yere düştü. Bu sefer Cemre tuttu kolumu. Bir yandan da adamlara vurmaya çalışıyordu.

Cemre "Bırakın lan." Bir yandan saydırıyordu Cemre.

Adam "Ai lan şu ikisinide. İşimizi zorlaştıracaklar. Hemde bedavadan eğlencemiz olmuş oldu." Biz debelenirken adam cebinden bir bez ve bir ilaç kutusu çıkarıp ilaç kutusunu açtı.

Daha sonra ilacı bize döküp kızlara koklattı. Kızlar bayılınca onun bayıltıcı olduğunu anladım.

Bezi bana getirdiğinde daha çok debelenip, çığlık attım. Adam tokat atınca yere düştüm. Sertçe beni kaldırıp bezi burnuma dayadı.

Nefes almamak için direndim fakat dayanamadım ve bezi kokladım. Daha sonra yavaş yavaş gözlerim kapandı.

***

CEYLAN'IN ANLATIMINDAN

Gözlerimi aralandığında kapalı ve pis bir yerdeydim. Üstelik çok kötü kokuyordu. Yanıma baktığımda Cemre hala ayılmamıştı. Meyra ise yoktu. Meyra? Meyra Nerede amına koyayım? Yanımdaki Cemre'yi hayvanca dürtmeye başladım.

"Lan uyansana Meyra yok burada." Cemre homurdanıp uykusuna devam etti.

"Allah'ın cezası uyansana Meyra yok diyorum. Ve bir de nerede olduğumuza bak istersen." Cemre gözlerini aralayıp ilk etrafına baktı. Daha sonra çığlık atarak ayağa kalktı. Ben ise kulaklarımı tıkadım.

Cemre "Neredeyiz lan biz? Bir kere çok kötü kokuyor burası. Meyra? Meyra nerede? Allah gitti kız.  Öldü. Vallaha billaha öldü." Dediğimde bu sefer ben ayağa kalkıp bağırdım.

ESARETWhere stories live. Discover now