A meglepetés

2.1K 72 0
                                    

-Olyan örömmel tölt el , már csak az , hogy babát várunk , nem is , hogy ikreket. Szeretni fogom őket, ha lányok , ha fiúk , esetleg mindkettő lesz is.
Persze egyértelmű , hogy egy jövendőbeli királynak fiú örökös kell , és persze az lenne a legcsodálatosabb, de van még időnk rá. És ha kis Hercegnőnk lesz, akkor pedig úgy fogok vigyázni rá, mint ahogy eddig rád is.

Miközben ezeket a szavakat mondta , szememből hullani kezdtek a könnyek , és a mézédes epret tömtem a számba.

-Ne sírj! Ezeket nem azért mondom , hogy megsirassalak , hanem azért , mert ez az igazság.

-Tudom ! - mondtam még mindig könnyeimmel küszködve , és szipogva.

-Na kérsz még valamit ? Van még egy meglepetésem! -mondta mosolyogva , ezzel megvillantva csodás fogsorát , és szája mellett elhelyezkedő kèt kis gödröcskét.

-Meddig érünk rá?

-Egyél nyugodtan.

-Te miért nem eszel semmit?

-Mert ez a tiéd. Csak nektek hoztam . Majd ha hagysz , akkor én is fogok enni .

-Jajj , na ! Egyél te is. Nem fogod megenni előlem , az tuti , mert itt körülbelül 10 kilónyi van .

Miután befejeztük az evést, a Herceg megragadta a csuklóm, és húzni kezdett , majd az ajtó előtt , tenyerét a szemem elé tette , ezzel megfosztva a látásomtól.

-Jézusom , mire számítsak? -kérdeztem viccelődve

-Hát, félned nem kell -nevetett bohókásan- de mindenre fel kell készülni - hangján is hallottam , hogy miközben ezt kimondta, mosolygott . És ez boldoggá tett. Éreztem arcomon , ahogyan enyhén remegnek ujjai . Szerettem amikor sebezhető, és érzékeny. Akkor tudom meg igazán milyen . Akkor ismerhetem meg jobban .

Előre tolt , keze még mindig szememet takargatta . Jól is tette , mert ha nem takarta volna el , valószínűleg lestem volna.
-Na ? Mikor nézhetem már meg a meglepetést ?

-Kis idő kérdése - már tudtam , hogy bent voltunk a szobába , és ha jól érzékeltem, akkor nagyjából az erkély előtti beugrónál voltunk . - kinyithatod! -vette le kezét a szememről

-Te jó ég - mondtam halkan .
Egy gyönyörű baba sarok volt a meglepetés . Két csodaszép fehér bölcső , játékok , pihe-puha szőnyeg , és mackók . Szép , apró plédek, és még apróbb , édes kis baba ruhák a komódon , a bölcsők mellett . 
-Ez gyönyörű - ugrottam a nyakába

-Tetszik?

-Nagyon!

-Mivel nem tudjuk a babák nemét , gondoltam a fehér szép lesz .

-Az is lett . Már túl vagyunk a felén , mindjárt 5hónapos leszek , nem kell sokat várnunk , hogy megtudjuk , milyen ruhácskákra lesz szükségünk . -öleltem meg , majd egy puha csókot leheltem ajkára.

-Már alig tudok várni . Olyan jó , hogy minden a legnagyobb rendben van.

A Herceg SzerelmeWhere stories live. Discover now