Kanapén vagy ágyon

3K 95 0
                                    

A Herceg oda futott hozzám , és felsegített a földről. A bugyim le volt húzva, szoknyám pedig fent volt a nyakamnál, a szemeim könnyesek , a sminkem elmosódva. Úgy néztem ki , mint akit agyon tapostak, de a Herceg ettől függetlenül átkarolt , és két kezében vitt be saját szobájába.

-Sophia , mi történt?

-Én a pavilonban vártam rád, amikor befogta számat , és be vitt a konyhába. Utána azt hajtogatta , hogy elvettem a lányától a lehetőséget abban , hogy a Maga kedvence legyen.

-Értem. És mit csinált Magával?

-Megcsókolt és fogdosott.

-Más nem történt?

-Ha fél perccel később jönnek be, akkor más is történt volna, Felség.

-Hál Istennek! - sóhajtott fel megkönnyebbülésében

Nem tudtam , hogy mire gondolt ez alatt. Nem biztos, hogy maga miatt volt számára érdekes ez a kérdés. Lehet , hogy érdekli az , hogy mi lesz velem a jövőben , például a férjemet illetően. mindenki tudja; Egy nő addig igazi nő , ameddig szűz.

-Visszamehetnék a szobámba?

-Nem  ! - vágta rá határozottan  - Nem tudhatjuk , hány féltékeny nő apja van a palotában.

-De borzasztóan nézek ki ! Le szeretnék fürdeni  , és csak aludni .

-Ne haragudjon  Kedves , de ezt az éjszakát itt fogja tölteni , nem engedem ki ebből a szobából , nem akarom , hogy baja essen ! - Mondta ezt már nyugodt hangnemben


Kaptam törölközőt , és ruhákat, hogy itt tudjak aludni , és a vacsorát is ide hozatta  a Herceg , csak, hogy egyikőnknek se kelljen elhagynia a a szobát


-Hol aludjak? - tettem fel, a nap legérdekesebb kérdését

-Hát itt mellettem

-De..

-Nincs de! Nem hagyom, hogy egy buta szabály miatt  a kanapén aludjon .Feküdjön ide, mondtam már, hogy egy ujjal sem érek önhöz , Kedves.

-Én nem azért,csak .. nem igazán vágyom arra , hogy egy férfival legyek egy ágyban , főleg a nemrég történtek után .

-Teljesen megértem az ön álláspontját Sophia . Akkor aludjon a kanapén . - Mondta

Megágyaztam magamnak a kanapén , ami nem mellesleg , még így is sokkal kényelmesebb volt, mint az otthoni ágyaink . Lefeküdtem . Már nagyjából el is aludtam , amikor kezeket éreztem a derekamon , amik a szó-szoros értelmében átrepítettek engem az ágyra. Nem volt már erőm felkelni . Csak egy kis pihenésre vágytam.

A Herceg SzerelmeWhere stories live. Discover now