Édes ízek

3.2K 99 0
                                    

———————Sophia Hazel szemszöge———————


A szobámban voltam. Egy jó ideje csak egyetlen képemet néztem kis testvéreimről Édesanyámról és magamról. Csak ez volt nekem róluk, na meg persze az emlékeim.

Elég szar napon vagyok ma túl. Tulajdonképpen nem is vagyok túl rajta . Még csak alig múlt este tíz , már aludni szeretnék , de mielőtt befekhettem volna az ágyba, Eric kopogás nélkül jelent meg az ajtóba , kezében egy üveg borral.

Rá pillantottam a kezében lévő italra, és kérdőn néztem rá

-Magának küldik -mondta , kinyitotta a bort, és töltött a pohárba.

-Köszönöm Eric, de most már elboldogulok , nyugodtan menjen aludni

-Igen ,Hölgyem - Mondta ,és kihátrált a szobából


Egy ideig feküdtem az ágyban , de nem voltam álmos , ezért a kezembe vettem a pohár bort , és megnyitottam a csapot a hatalmas fehér sarokkádban. Ma már fürödtem , de úgy gondoltam , hogy elálmosít majd , és kellemesnek gondoltam a bor mellé.

A kádhoz vittem a bort , és a poharamat, beültem a meleg kád , habos vízbe egy könyvvel , közben pedig borozgattam .

Már túl voltam az üveg 3/4-én , rég nem olvastam , csak nevetgéltem magamban. Nem voltam benne egészen biztos , hogy nekem , mint a Herceg Ágyasának , szabad lenne - e alkoholt fogyasztanom , de ha ezzel bármiféle akadályba ütköztem volna, Eric nem hozta volna be nekem.

Kikászálódtam a kádból , és megpróbáltam felvenni a selyem hálóingemet , több-kevesebb sikerrel. Mindeközben lelöktem egy-két tárgyat a polcról , és véletlen összetörtem a boros poharamat is, ami hangos csapódásával , apró darabokra törött.

-Nagyon remélem nem csaptam nagy zaajt.- mondtam saját magamnak mire már az ágyban feküdtem.


Másnap reggel kopogás keltett fel. Nagyon fáradt voltam , és nem igazán emlékeztem arra, hogy mit csináltam az este. Leléptem az ágyról , és azzal a lendülettel vissza is pattantam oda, mert azt elfelejtettem , hogy összetörtem valamit , amibe az imént , teli talppal ugrottam be.

Eric indult el felém , végigszemlélte a lábam , felkapott a kezébe, majd elvitt az orvosi szobába

A Herceg SzerelmeWhere stories live. Discover now