67

1.8K 57 7
                                    

Otočil mě a posadil si mě na stůl. Dál mě líbal. Sundal mi ramínka od šatů. Věděla jsem to přijde. Jsem ještě panna. V mých představách jsem se bála, ale teď jsem byla v klidu. Cítila jsem se v bezpečí. Jenom jsem mu pošeptala, že to bude moje poprvé. Jenom vzdychl. Odtrhl se a přetáhl si svoje černé triko přes hlavu. Rovnou mi též stáhl šaty. Namáčkl se na mě. Cítila jsem jeho nahé tělo na mém. Dala jsem mu ruce na jeho rozpálenou kůži. Zavzdychal mi do pusy. Bylo to zvláštní.
"Můžu?" zeptal se mě a já jsem už jenom stačila kývnout než jsem ležela na posteli. Cameron se snažil rozvázat si pásek.
"Zlato..jsi si jistá?" zeptal se mě ještě jednou.
"Ano, nikdy jsem is nebyla jistější" řekla jsem mu na to. Což pro něj bylo konečné slovo než letělo dolů všechno oblečení. Začala jsem přejíždět prsty po jeho vypracovaném břichu.
"Kurva, doháníš mě k šílenství" zašeptal mi na rtech. Ráda bych řekla, že on mě taky. Ale nedokázala jsem z úst vypustit nic. Jenom jsem vzdychla. (aňo tu to utnu😂)
***
Ležela jsem mu na nahém hrudníku. On mě škrabkal ve vlasech. Hlavou se mi přehrávalo. To co se právě teď stalo.
"Miluju tě lásko" řekl mi Cam a já jsem se na něj podívala. Usmíval se.
"Taky tě miluju zlatíčko" řekla jsem. Nemusela jsem nic říkat. Ani on sám nemusel nic říkat. Věděla jsem, jak to teď mezi námi je. Cítila jsem to.
***
"No tak já jedu, přijedu sem ještě v neděli, nakoupím ti a zase odjedu" řekla jsem mámě a přikryla jsem ji. Ta si jenom odfrkla. Můžete si říkat co chcete, ale od včerejšího večera s Cameronem to bylo najednou všechno hezčí. Máma byla méně nepříjemná, táta i když n ame jako obvykle hulákal, taky nebyl tak špatný člověk. Zatímco Cam čekal venku s autem já tu byla s mámou.
"Tak asi ahoj" řekla jsem. Máma jenom otočila hlavu. Asi byla uražená. To mě upřímně moc nezajímalo, když si pospíším stihnu poslední hodiny . Je hodně brzo ráno.. Tak 4 možná? Ani netuším jak nás vzali. Vyletěla jsem ze schodů. Až jsem nakonec vletěla na parkoviště.
"Kdes byla tak dlouho kočko" zeptal se mě Cam a já jsem nad tím protočila očima.
"Vevnitř" odsekla jsem s úsměvem. Jenom se uchechtl a sedl do auta.
***
"Ahoj" ušklíbla se Natal.
"Ahoj" usmála jsem se na ni mile a pak si sedla. Hned vedle to zahučel Cameron. Samosebou se to Georgovi moc nelíbilo. Ale pokud mě má rád tak jak říká, bude mě mít rád i když budu s Camem. Cameron se snažil usmívat.
"Ehm, takže vyklop to asi ne?" zasmála se Natal a kopla mě pod stolem do nohy.

Christina
Je neskutečné, jak rychle to uteklo a že už příští kapitola bude Epilog. Přitom tuto knihu píšu už od září😂😂😂 přijde mi. To jak včera co jsem ji začala psát😂❤️ do půl desáté ± bude Epilog

The Nights/Cameron DallasWhere stories live. Discover now