9

2.3K 70 4
                                    

Co mi chtěla říct?

Čtvrtek. Ráno a kluci až nezvykle brzy vylezli z postelí a šli se nasnídat. Dělala jsem palačinky, možná to byl důvod jejich brzkého vstávání. Každopádně jsem se omylem prozradila s roztleskáváním a ona na mě čuměli jak blbci. Jenom jsem se nevinně uculila a pokračovala v jídle.
"Jakože ty? Do tebe bych to neřekl, Teda jako ne, že bych si stěžoval, že na našich zápasech už bude i nějaká ta sexy slečna" zasmál se Jacob a já po něm hodila ještě nenamazanou palačinku. Přistála mu přímo do ksichtu. Alex se začal smát a po chvíli jsme chytli záchvat smíchu všichni. Cameron ještě nebyl doma. Včera vlastně ani nepřišel. Přemýšlela jsem, chtěla bych s ním udržet alespoň nějakou tu v pohodě atmosféru. Nemusíme se hádat. Když kluci odešli do školy já jsem nechala pár palačinek na lince pro toho debila co neví kde si to má rozdat a vypadla taky.
➡️
"Páni kde ses tak zdržela?" zeptala jsem se Natal co za mnou zrovna přiběhla.
"To víš doma jsem měla jednoho fakt sexy kluka.... Dělám si prdel jenom mi ujel autobus tak jsem volala mámě" řekla mi a bouchla mě do ramene. Já jsem se zasmála a vydala se s ní po boku ke skříňkám.
"Jak to, že se na tebe lepí ten píčus?" zeptala se mě a podívala se za mě. Já jsem vykulila oči nad jejím slovníkem a pak se otočila taky. Hayes šel za námi a koukal na mě. Vzdychla jsem si. Sakra ten kluk mi očividně nedá pokoj. Včera jsem ho zase nechala opsat celej úkol a pak i domácák co jsem si udělala při troše volna. Ještě, že nás učitel je takovej ten mlaďoch co čumí do mobilu a sere na to. Ne že by mi záleželo na nějaký poznámce pro pitomce. Docela bych mu jednu přála.
"Jaksi bydlím s jeho kamarády" řekla jsem. Radši jsem se neotáčela na ni. Věděla jsem, že bych spatřila výraz šoku a požadující vysvětlení.
"Neměla jsem na výběr, až na Dallase jsou všichni v pohodě" řekla jsem ji. Konečně jsem se na ni otočila.
"Ty bydlíš s Dallasem? Tím Dallasem?" zeptala se mě a já přikývla.
"Holka dávej si na něj pozor, rád...."
"Jé, ahoj Sky" ozval se Hayes a tím přerušil Natal. Ona se nenápadně vypařila.
"Budeš se mnou prosím sedět?" zeptal se mě a já mlčky přikývla. Stejně na mém bývalém místě bude sedět ten kluk.
Moje otázka ovšem zní jinak. Na co mě chtěla Natalie upozornit?

Christina
Co myslíte? Na co?
Jinak dobrou noc přeju😂❤️

The Nights/Cameron DallasWhere stories live. Discover now