20

2.2K 61 4
                                    

Rybník

Seděla jsem s telefon email v ruce na mě posteli. Všichni už spali a já čekala na to až se objeví ten blb. Něco bouchlo o okno.
"Hej" ozvalo se tiše a já vykoukla ven. Uviděla jsem tam Camerona. V ruce držel košík a v druhé tašku. Usmála jsem se a kývla. Naposledy jsem zkontrolovala kluky, jestli opravdu spí a následně za sebou potichu zavřela dveře.
"Připravená děvče?" zeptal se mě a já se zasmála.
"Pšššt" položil mi prst na rty a pak mávl rukou a sám se někam vydala. Vzala jsem to jako znamení abych šla za ním.
"Co chceš dělat takhle pozdě?" zeptala jsem se, když už jsme byli v dostatečné vzdálenosti od chatek a podívala se na oblohu.
"Vzal jsem deky a nějaké jídlo, můžeme si pustit film, dojdu kdyžtak pro počítač a nebo si prostě budeme jenom povídat" nabídl mi a já zvolila první možnost. Vlastně se to od mého původního plánu ani moc nelišilo, jenom jsem se měla na film koukat s největším blbem z celé party. Těsně u vody se zastavil a položil tam všechny věci.
"Mohla bys to rozložit? Já zatím dojdu pro ten počítač" řekl a ukázal k chatkám. Ani nečekal na moji odpověď a rozběhl se pryč. Já jsem si povzdechla a vyndala jednu deku z tašky. Pod ní byli ještě další dvě. Já jsem vzal pouze tu jednu a rozložila ji na trávník. Bylo hezké poslouchat občasné šplíchnutí ryb a přírody v nočním tichu. U toho se koukat na hvězdy a jíst.
"Jsem tu" oznámil Cameron a posadil se na deku vedle mě. Já jsem se na nic neptala a vzala si jednu z dek, do které jsem se hned zachumlala a sledovala jak zapíná Netflix. Nechala jsem ho vybrat na co budeme koukat a otevřela koš s jídlem. Usmála jsem se nad sladkostmi a vzala do ruky balíček marshmallownů.
"Ne ne, ty jsou moje" řekl mi a pokusil se mi balíček vyrvat. Já uhnula rukou. Ušklíbl se a vylezl nademně. Sedl si na mě obkročmo a začal mě lechtat na břiše.
"Nech toho" křičela jsem v záchvatech smíchu a Cameron se smál spolu se mnou a nepřestával.
"Prosííím" zapištěla jsem a on se zasmál a přestal.
"Když se alespoň rozdělíš" řekl a založil si ruce na hrudi. Nafoukl tváře. Připomínal mi malé dítě. Zasmála jsem se a přikývla.
"Já na ten film vlastně nemám náladu" řekl mi a já jsem zakroutila hlavou nad jeho pochodem myšlenek.
"Fajn, co chceš dělat?" zeptala jsem se a v tu chvíli zalitovala. Pitomé dvojsmysly. Cameron se ušklíbl, ale ponechal to bez komentu.
"Nevím" přiznal a opřel se. Podíval se na rybník a pak na mě.
"O co, že si nezaplaveš" řekl a ukázal na vodu.
"Zešílels? Nastydneme" řekla jsem, když mi pomohl na nohy.
"

Pojď" řekl mi a táhl mě.
"Co když řeknu ne" překřížila jsem ruce na hrudi a zastavila se v polovině mola. Cameron se zastavil a otočil se na mě.
"Fajn" řekl a rozešel se ke mně. Chytl mě do náruče a já zapištěla.
"Ne, Camerone já tě varuju" smála jsem se a on se přiblížil k vodě. Usmál se a pak se na mě podíval. V tu chvíli skočil do vody.

Christina
Těsně, ale ještě v sobotu vydávám kapitolu 😂❤️

The Nights/Cameron DallasDonde viven las historias. Descúbrelo ahora