6

2.4K 77 9
                                    

Ležela jsem na posteli a psala si s Georgem. Domlouvala jsem se na zítřejších větších nákupech, protože prakticky až na oblečení a pár osobních věcí nemám nic. Ozval se zvonek a následně se ozvalo zakňučení z vedlejšího pokoje. Zasmála jsem se. Zaťukala jsem na zeď. V tom se mi před dveřmi mihl Cameron. Vstala jsem u postele a jen co jsem uslyšela hlasy a nahlédla do kuchyně, uviděla jsem ty dva. Caroline, konečně jsem si mohla tu holku prohlédnout pořádně. Byla hubená, dlouhé nohy a blond vlasy. Prostě typ každého kluka.
"Hej" ozvalo se za mnou a já se ohlédla. Jacob stál ve stejné poloze jako já. To bylo to kňučení. Jacob vešel ke mě do pokoje a zavřel.
"Co nejdál od jeho pokoje, chudák Alex, ten má pokoj hned vedle" řekl a já se zasmála.
"Bude tu často?" zeptala jsem se ho.
"Caroline? Skoro každý den, když si každej z nich nenajde někoho jiného na šukání" řekl mi a já zakroutila hlavou. Chvíli bylo ticho a já se sedla na postel. Poklepala jsem na místo vedle sebe a Jacob si sedl.
"Hayes se mi chlubil, že si mu dala opsat příklady o matice" řekl a já jsem nechápavě nadzvedla obočí.
"Říkal jsem mu, že jsi moje spolubydlící a na to mi řekl abych ti vyřídil pozdrav a dal mi svoje telefonní číslo, zřejmě pro tebe" řekl mi a já jsem se zasmála.
"O čísla kluků z vaší party nestojím" řekla jsem mu pořád se smíchem.
"Můžu ti dát alespoň svoje? Kdyby jsi cokoliv potřebovala a já tu nebyl můžeš mi zavolat?" zeptal se mě a já přikývla. Natáhla jsem se po mém telefonu.
➡️
Vylezla jsem celá rozlámaná z pokoje. Cameron si dělal kafe a kluci byli už dávno někde v čudu. Já zamířila do koupelny.
"Ahoj miláčku" ozval se až hnusně pisklavý hlas, který se celou noc ozýval bytem. V podobě vzdychání nutno dodat.
"Čau" odpověděl Cameron. Já jsem si rychle rozčesala vlasy a šla si do pokoje pro batoh.
"Co tu dělá tahle?" zeptala se Caroline a já se ušklíbla.
"Tahle má jméno" odsekla jsem jí a u toho se na ní otočila. Okamžitě jsem si zakryla oči. Opravdu se tu promenáduje jenom ve spodním prádle, když ví, že by tu mohli být kluci? Hlavou mi probleskla myšlenka, že i oni už ji dávno viděli nahou. Vypustila jsem z pusy zvuk mezi zvracením a smíchem a pak za sebou zabouchl a dveře od bytu.

Christina
Musím se nějak vrátit do starých kolejí. Pokusím se každý den vydat dvě kapitoly, jako jsem to dělávala před prázdninami😂👏

The Nights/Cameron DallasWhere stories live. Discover now