15

2.2K 63 4
                                    

Zase přerušení?

Probudila mě rána jako z děla. Chvíli potom se ozval smích a já se koukla na již vypnutý počítač. Bolelo mě za krkem, to bude tím, že jsem spala opřená o zeď. Měla jsem chuť si lehnout a zase spát, ale to by nesměla tak hlasitě hrát hudba a nesměl by se ozývat dupot, jako když tancujou buvoli. Chytla jsem se za hlavu a spustila nohy z postele. Došla jsem ke dveřím a odemkla je.
"Tak dělej, dalšího" řekl Cameron a bouchl do stolu. Kolem Jacka J. seděla celá parta až na Hayese a Taniu. Ti byli bůh ví kde.. Zamračila jsem se, když Jack zaklonila hlavu a hodil do sebe cosi ve skelničce. Caroline se na mě podívala a ušklíbla se. Jasně, asi jsem rozespalá a rozcuchaná nevypadala nejlépe. Vydala jsem se přes obývák do koupelny. Tam u záchodu seděla, sklánějící se Tania a Hayes ji opatrně držel vlasy nahoře.
"Ahoj" řekla jsem pohodila k němu hlavou.
"Čau, toho mám už po krk, jsem jim říkal ať už to rozpustí, ale odmítají, nemohl bys je prosím vyhodit?" zeptal se mě.
"Jo pokusím se o to, co jste dělali?" zeptala jsem se a ukázala na Taniu.
"Není na alkohol zvyklá" oznámil a já přešlápla. Ještě jednou jsem se na ty dva podívala a pak se otočila na podpatku a šla k těm ožralům.
"Panstvo, končíme, koukejte padat pryč" zakřičela jsem a rozhodila rukama.
"Pal pryč, tady se bavíme, což ty očividně neumíš" popíchla mě Aaron a celá parta se začala smát. Já se jenom ušklíbla a čapla po lahvi a její obsah..mebo to co z něj zbylo...jsme vylila do umyvadla.
"Řekla jsem konec tak koukejte vypadnout" řekla jsem a chytla jednoho z nich. Absolutně jsem si nevzpomněla na jméno a vyhoupla ho na nohy zády ke mě. Pak jsem ho postrčila ke dveřím a natáhla se po dalším.
"Dobrý, my umíme chodit" odsekl ten dotyčný a odhodil mou ruku stranou. Pak vstal a bouchl do mě. Já trochu sykla a podívala se na něj. Tohle tu nebudu řešit. Naše pohledy se střetli a on se otočil a celá jejich parta byla jakoby lusknul prsty venku. Zbylí tu jenom ti vítání, tudíž Hayes, Tania a pochopitelně ti, co tu bydlí.
"Padejte spát" řekla jsem a ukázala k pokojům. Byl tu fakt mega bordel. Zítra to tu uklidním.
"Jasně mami" pronesl Alex a začal se smát. Já jsem se zamračila a pozorovala jak šel ke svému pokoji a u toho boural do zdí. Hned za ním šel i Jacob.
"Neumíš se bavit" procedil mezi zuby Cameron a já pokrčila rameny.
"Jestli jako zábavu považuješ chlastání" řekla jsem a i toho vypnula tu hroznou hudbu.
"Tak takhle se bavit fakt neumím" řekla jsem.
"To jsem pochopil, tebe nikdo ani na párty pozvat nemůže, protože jsi nicka" řekl a prošel kolem mě. Au. Zavřela jsem oči a zhluboka se nadechla. Pak jsem je znovu otevřela a vydala se zase za Hayesem.
"Jsou pryč, všichni ve svých pokojích" oznámila jsem a on se zasmál.
"Jsi neuvěřitelná" řekl a vstal do Tanii.
"Díky" řekl a obejmul mě.
"Je to částečně i můj byt, vlastně bych já měla děkovat" řekla jsem a objetí mu opětovala.
"Asi bych ti měl něco říct" pronesl a já přikývla. Tím jsem ho pobídla, aby pokračoval.
"Víš když jsi spala tak.."
"Už dobrý?" zeptal se hluboký hlas od dveří a já se otočila na toho blbečka. Proč všichni vždycky musí přerušovat, když mám pocit, že mi někdo chce něco důležitého říct. Cameron propaloval Hayese pohledem.
"Jo je v pohodě, odvezu ji domů a pak se vrátím" řekl spíše mě a pak Tanie pomohl vstát.

Christina
Co se jí podle vás Hayes chystal říct?

The Nights/Cameron DallasWhere stories live. Discover now