čtrnáct

1K 62 7
                                    

Jai a jeho ochranářství mi fakt začíná lézt krkem. Po pěti minutách, co se dohadovali mi už přetekla trpělivost.

,,Tak se už domluvte!” zařvala jsem. Všichni ztichli a podívali se na mě. Mikey se uculil. 

,,Jai a já jdeme na pokoj s Lily, Beau s Jamesem a Calumem na další, pak Michael s Ashtonem a Lukeym a Ronnie bude s Danielem.” promluvil Luke a natáhl se k Ronniemu pro klíče. Ten mu podal klíč s číslem 8. Luke vyrazil ke dveřím s tímto číslem a odemknul. My s Jaiem jsme se za ním valili a vstoupili jsme do malého, ale útulného pokoje s malou koupelnou. 

,,Jestli je takhle malej třílůžkáč, tak nechci vědět, jak malej je dvoulůžkáč.” rozesmál se Luke a roztáhl závěsy. Měli jsme výhled na celé město a v dálce jsem zahlédla halu ve které dnes budou kluci vystupovat. 

,,Prosímvás, lidi, moc se nezdržujte, musíme jít na jídlo a pak do haly, abyste si všechno připravili, takže za dvě minuty u výtahu.” Ronnie strčil do našeho pokoje hlavu. Dotáhla jsem kufr k jedné posteli a šla do koupelny, abych si opláchla tvář. Rozpustila jsem si vlasy a hned je sepnula zpátky do culíku. Ať aspoň vypadám trochu lidsky. Pak jsme s klukama vyšli a šli k výtahu, kde už čekal Ronnie a hleděl do mobilu. Luke s Jaiem si stoupli vedle sebe a začali se o něčem bavit, zatímco jsme čekali na ostatní kluky. Vyndala jsem mobil z kapsy tepláků, zapnula fotoaparát a vyfotila Luka s Jaiem.

@JollyLilyB: Aneb čekání na zbytek Janoskians a 5sos.

Jen, co jsem přidala tento příspěvek na Twitter, ostatní kluci přišli a my opět rozděleně odjeli výtahem do přízemí. 

,,A jen tak mimochodem, jak se chcete dostat přes všechny fanynky?” zeptala jsem se, když jsem díky velkým proskleným dveřím viděla, že před hotelem stále stojí zástupy holek. 

,,Normálně se opět prorveme, auta tam na nás už čekají, předchvílí jsem je domlouval.” řekl Ronnie, který šel v čele. Beau mě pevně chytil za ruku těsně předtím než jsme vyšli ven. Fanynky se na nás opět tlačily a kluci se jen usmívali a říkali, že teď nemůžou, protože mají naspěch a najednou jsme seděli v autě. Byli jsme opět rozdělení na půlku, protože bychom se do jednoho auta ani za nic nevlezli. Navíc tohle ani nebyla klasická pětimístná auta, ale byla to auta typu multivan jen trochu nižší. Posadila jsem se mezi Beau a Jamese a jakmile jsme všichni seděli, dveře se zabouchly a my vyjeli.

Asi po deseti minutách cesty jsme zastavili. Podívala jsem se z okna a viděla, že stojíme před restaurací jménem Diamond. Nad tím jsem se musela uchechtnout. 

,,Ronnie, ty seš narcis!” vykřikl Beau.

,,Sorry, vždycky jsem sem chtěl zajít.” Ronnie zvedl na obranu ruce. 

Všichni jsme vystoupili z aut a pomalu zamířili ke dveřím restaurace.

,,Lily, čí to máš mikinu?” zeptal se najednou Jai.

,,Cože?” zeptala jsem se a podívala se na něho.

,,Čí to je mikina?” 

Můj pohled sklouzl k němu, pak k mikině, pak zpátky k Jaiovi a nakonec k Ashtonovi.

,,Ehm, Ashova.” řekla jsem a pokrčila rameny.

,,A proč máš na sobě Ashovu mikinu?” zeptal se.

,,Moje asi zůstala v tour busu, tak mi Ash půjčil svou.” usmála jsem se a vešla do restaurace. Byla nádherná. Nebylo tady moc lidí a vonělo to tady slaninou a vajíčky. Jo, tak to si nechám líbit. Zasedli jsme ke dvoum stolům a zahleděli se do jídelních lístků. Najednou bylo naprosté ticho. A ještě větší bude až do svých hladových žaludků budeme konečně cpát jídlo. Prohlížela jsem si ranní menu a nakonec se rozhodla pro klasiku - slanina, vajíčka a toast. A k tomu hrnek horkého ovocného čaje, protože v tomhle pochmurném počasí se snad ani nic jinýho pít nedá. Za chvíli k nám přišla baculatá servírka s drdolem a do malého notýsku si zapsala naše objednávky. Tak nějak divně nebo možná se zájmem si prohlížela kluky a já jí v očích viděla, jak přemýšlí, odkud je zná. Pak ale i s našimi objednávkami odešla a ani jednou k našemu stolu nezabloudila pohledem.

✓THEY HAVE PLACE IN MY LIFE | 5SOS & Janoskians [CZ]Where stories live. Discover now